Softronic miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015

IR Nyheter | 7 jun 2016

Softronics miljöcertifiering omfattar hela koncernen och samtliga kontor. Certifikatet är ett kvitto på att Softronics miljöledningssystem och miljöarbete uppfyller kraven i standarden ISO 14001:2015.

Att bedriva ett aktivt miljöarbete är viktigt för oss och våra kunder. Ett effektivt miljöledningssystem stödjer vårt miljöarbete så att vi kan minska vår miljöpåverkan.

Genom vårt miljöarbete och en hög miljömedvetenhet i våra leveranser stöttar vi våra kunder att minska sin miljöpåverkan. Miljöarbetet påverkar också våra medarbetares kunskap och attityd kring miljöfrågor på och utanför jobbet. Vårt miljöledningssystem innefattar även att vi ställer krav på våra leverantörer och deras tjänster/produkter.

Att vara certifierad är ett långsiktigt åtagande att genom ständiga förbättringar minska vår miljöpåverkan.

”Certifieringen har möjliggjorts av medarbetarnas stora engagemang och har mottagits mycket positivt av våra kunder”, säger Joachim Lundberg, ansvarig för miljöfrågor i koncernledningen.

För mer information kontakta:
Anders Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
anders.eriksson@softronic.se
tel: +46 8 5190 9000

Joachim Lundberg, Ansvarig för miljöfrågor i koncernledningen
Joachim.lundberg@softronic.se
Tel: +46 8 5190 9000

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från e-tjänster och rådgivning till nyutveckling, förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har knappt 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark, Norge och Estland. Hemsida: www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)