Inbjudan från CM1: AML-pub 12 februari

AML-pub 12 februari

Tema Uppdrag Granskning på CM1s AML-pub 12 februari i city!

Välkommen på AML-pub, centralt i Stockholm city. 

På plats finns Uppdrag Granskning och prisbelönade journalisten Axel Gordh Humlesjö som berättar om deras arbete med programserien runt penningtvätt kopplat till svenska banker och redaktionens försprång kontra myndigheterna när det gäller att upptäcka misstänkt penningtvätt.

Under kvällen blir det mingel, intressanta föreläsningar och diskussioner med experter. Det bjuds även på lättare förtäring och dryck (öl/vin och alkoholfritt).

AGENDA

17:30 -18:00: Mingel

18:00:
Softronic hälsar välkommen.

Fraud and Crime detection in the cloud
Microsoft ger några exempel på och berättar om hur man kan dra nytta av deras molnplattform för att bygga skalbara finansiella lösningar för att t.ex. motverka penningtvätt.

18:30-19:00
Prisbelönade journalisten Axel Gordh Humlejö från Uppdrag granskning berättar om deras arbete med programserien runt penningtvätt kopplat till svenska banker och redaktionens försprång kontra myndigheterna när det gäller att upptäcka misstänkt penningtvätt. Han delar med sig av sina erfarenheter kring hur de har jobbat i flera år sedan Panama Papers för att bygga upp databaser och kompetens för att hitta ”tvätten”.

19:00-20:00: Förtäring och fortsatt mingel samt möjlighet att ställa frågor till Axel Gordh Humlesjö.

TID OCH PLATS:

Tid: Onsdagen den 12 februari kl. 17:30- 20:00
Plats
: Microsofts lokaler (Urban Escape), Regeringsgatan 25 centralt i Stockholm.

Mingel från kl. 17:30 och föreläsningarna börjar kl. 18:00. Kvällen avslutas kl. 20:00.
Det bjuds på lättare förtäring och dryck.

INTRESSEANMÄLAN: 

Välkommen med din intresseanmälan genom att fylla i formuläret eller skicka ett mail med namn, företag och e-postadress till aml-pub@cm1.se. Senast 31 januari önskar vi din anmälan.

Obs, vi har ett begränsat antal platser och återkommer med en bekräftelse på din anmälan så snart vi vet om vi kan erbjuda dig en plats.

KONTAKT: Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på aml-pub@cm1.se

Vi ser framemot en trevlig kväll tillsammans med dig! 

 

Om CM1

CM1 är ett system för att motverka penningtvätt. CM1 stödjer AML-processerna vid onboarding av kunder samt vid fortlöpande uppföljning av kundförbindelser och transaktionsmonitorering. CM1 erbjuds som en tjänst och införandet sker i nära samarbete med kund för att stödja kundens specifika behov och verksamhet. CM1 vidareutvecklas kontinuerligt efter kunders behov och för att följa rådande lagar och regler. Inom tjänsten finns tilläggsmoduler för bl.a KYC, riskklassificering och AI/mönsterigenkänning. www.cm1.se

CM1 är en tjänst som tillhandahålls av Softronic.