Kampanj

Digitala tjänster för framtidens service

Tips och råd kring vilka digitala tjänster som både avlastar samt effektiviserar er verksamhet!

Frukostmöte: Digitala tjänster för framtidens service 12 mars

FULLSATT
Vi har haft ett stort intresse för detta seminarium och det är nu fullsatt men skriv upp dig på reservlistan så återkommer vi om vi kan erbjuda dig en plats. Vi kollar även upp möjligheten att erbjuda seminariet som en repris.

Vill du få insikt i hur ny teknik kan avlasta era manuella rutiner i standardiserade system och plattformar? Hur kan du nå alla dina medlemmar och erbjuda service under dygnets alla timmar? På vilket sätt kan en digital medarbetare eller chattbot öka tillgängligheten för dina medlemmar?

Låt digitala möjligheter skapa värde för era medlemmar!

Välkommen på frukost, torsdagen den 12 mars, för att diskutera vilka möjligheter dagens teknik erbjuder vid kundkontakt och i det dagliga arbetet. Vi kommer visa upp hur bland annat Skatti och Kommun-Kim hjälper till samt avlastar sina kundtjänstmedarbetare.

Vi kommer ge dig tips och råd kring vilka digitala tjänster som både avlastar, underlättar samt effektiviserar er verksamhet. Vi kommer även prata om individens plats på framtidens arbetsmarknad samt hur fackförbund genom att hjälpa individen även kan stärka sin egen position.

Under frukosten kommer du få ta del av:

  • Vad är Konversation med AI och hur kan det hjälpa dig och dina medlemmar?
  • Vad är RPA (Robotic Process Automation) och hur kan man automatisera tidsödande manuella processer med hjälp av det?
  • Lösningar för heldigitaliserade jobb och karriärutveckling
  • Självservice kring kollektivavtalsinformation

Målgrupp

Frukostmötet riktar sig främst till dig som arbetar i en medlemsorganisation som vill lära dig hur du med stöd av automatisering och nya digitala verktyg kan effektivisera samt avlasta din verksamhet.

Tid och plats:

Torsdagen den 12 mars kl. 08:00-09:30 på Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm.
Frukost från kl. 8:00 och presentationen pågår mellan kl. 8:30-9:30. Efteråt finns möjlighet till fortsatt diskussion och mingel.

OSA:

Frukostmötet är fullsatt men anmäl ditt intresse via formuläret så sätter vi upp dig på reservlistan. Blir vi tillräckligt många kanske vi erbjuder ett nytt seminarium.

Kontakt:

Har du frågor är du välkommen att kontakta emil.bengtsson@softronic.se

Varmt välkommen med din anmälan! 

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.