Senior utvecklare inom Java eller .Net

Senior utvecklare inom Java eller .Net

Är du en senior utvecklare inom Java eller .NET och vill vara med och utveckla innovativa digitala lösningar tillsammans med våra kunder? Kom och jobba med oss, du kommer bidra till verklig samhällsnytta – det vi kallar Good Tech.

Ansök här! 

Vad du kommer att göra hos oss

Du kommer att arbeta med moderna utvecklingsmetoder och så agilt som möjligt. Som konsult och utvecklare hos oss kommer du att ta seniora roller i våra olika projekt och förvaltningar.

Arbetet spänner över systemdesign, arkitektur och implementation vilket gör det värdefullt att du har erfarenhet av design- och kravdiskussioner.

Har du flerårig erfarenhet av utveckling inom Java eller .NET och tycker det är spännande att digitalisera Sverige så är du välkommen till oss på Softronic. Du har social kompetens och trivs i gränslandet kund/lösning/teknik/verksamhet.

Vi tror du har

  • Högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom system- och datavetenskap
  • Mångårig erfarenhet av utveckling inom Java eller .NET
  • Erfarenhet av modern utvecklingsmetodik
  • Vana av att utvärdera olika tekniska lösningar
  • Kommunikativ förmåga och utrycker dig väl i svenska och engelska både i tal och skrift.

Visst låter det intressant?

Hör av dig till Gustaf von Dewall för frågor och mer information.
E-post: gustaf.vondewall@softronic.se

Urval görs löpande.

Ansök här! 

 

Om Softronic

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Tillsammans med våra kunder verkar vi för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid. Det är vad vi kallar GoodTech.

Våra kunder är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 420 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se