Softronic AB Softronic AB

Bli en stjärna på Digitalization Partner.

Lös problemet och gå före i kön

Hos oss väntar alltid nästa utmaning.

Läs mer om jobbet och ansök

Den viktigaste egenskapen som vi letar efter är motivation.

Läs mer om vem vi söker

Systemutvecklare

Digitalization Partner

Våra medarbetare är människor som söker kunskap och hela tiden vill utvecklas. De uppmuntrar varandra och gläds när andra lyckas.

Är du likadan? Då kommer du också att utvecklas hos oss, oavsett om du är i början av karriären eller redan har erfarenhet.

Bli en stjärna bland stjärnor

För oss kommer människan först, både vad gäller våra kunder och våra medarbetare. För att kunna ge våra kunder det allra bästa är det viktigt att du mår bra, utvecklas och känner dig trygg i din roll. Därför arbetar vi aktivt med utbildningar, kompetensutveckling och vår arbetsmiljö.

Positiv arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling

På Digitalization Partner välkomnas du av ett framångsrikt team som peppar, har kul och gör saker tillsammans. Här har du möjlighet att utvecklas i alla skeden av ditt yrkesliv. Dels kan du själv påverka din karriärbana genom att föreslå kurser som passar just dina ambitioner och intressen. Dels får du anställning i ett stort, välmående och växande företag med alla fördelar som det innebär – som kollektivavtal, interna karriärmöjligheter och företagshälsovård.

I våra nybyggda lokaler i Hammarby Sjöstad jobbar en mix av kvinnor och män från olika generationer och bakgrunder. Många är småbarnsföräldrar, några kommer direkt från högskolan och andra har utvecklats inom företaget i tio år eller mer. Vi är noga med att alla ska känna sig inkluderade och arrangerar därför ett stort antal sociala aktiviteter som tilltalar alla olika intressen.

Hos oss väntar alltid nästa utmaning

Som systemutvecklare på Digitalization Partner jobbar du i teknikens framkant inom olika teknikområden och branscher. Våra kunder är främst tunga företag, organisationer och myndigheter som alla ställer höga krav på vår produkt. De möter hela tiden nya digitala problem som skapar nästa utmaning och möjlighet för dig.

Vi söker dig som hela tiden vill bli bättre

Den viktigaste egenskapen som vi letar efter är motivation. Med stark vilja att leverera och utvecklas brukar resten falla på plats.

Att du har relevant utbildning och kan designa säkra datasystem förutsätter vi. Helst är du också noggrann, en problemlösare av rang och duktig på att omvandla möjligheter i ny teknik till kundvärde.

Du har kunskap inom Java eller .Net. Är du frontend-utvecklare med kunskaper inom Javascript är du också välkommen att söka.

Lös problemet och gå före i kön


I rätt sällskap tar utvecklingen fart.

På Digitalization Partner är det kul att utvecklas. Vi uppmuntrar och hjälper varandra att lyckas.

Lös problemet och gå före i kön

Vill du att vi ska titta på din ansökan först? Genom att svara på ett case hämtat ur verkligheten har du chansen att imponera på oss.

Case: Du träffar en ny kund som är en organisation. Kunden vill att alla konsumenter som köper en viss miljövänlig produkt ska få en del av köpesumman återbetald i bidrag mot uppvisande av kvitto.

Kunden ser gärna att lösningen ligger i teknikens framkant och vill helst slippa egen drift och förvaltning. Vad är din rekommendation till kunden?