Lediga jobb – Välj att jobba med GoodTech!

På Softronic jobbar vi med innovativa samhällskritiska nationella tjänster som ständigt vidareutvecklas och som bidrar till verklig samhällsnytta – det är vad vi kallar GoodTech!

Softronic är ett bolag med mer än 35 års erfarenhet. Vi finns i många olika branscher bland annat inom e-hälsa, bank & finans samt offentlig sektor och driver stora projekt vilket innebär långsiktiga samarbeten med våra kunder. På Softronic erbjuds du nya teknologier i en miljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Tillsammans med våra kunder ligger vi framkant inom teknik och digitalisering. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till innovativa lösningar. Vår arbetskultur präglas av gemenskap, teamkänsla och många skratt.

Lediga IT jobb i Stockholm

Just nu söker vi fler medarbetare till affärsområdet Digitalization Partner:

Kontakt

Har du några frågor tveka inte att kontakta mig.

Att jobba på Softronic för mig är synonym med en hållbar företagskultur där man är sedd och hörd. Jag trivs med mina arbetsuppgifter och är omgiven av ett fantastiskt team där vi levererar hållbara tekniska lösningar. På Softronic finns alltid möjlighet att utvecklas. Att bygga Wordpress sajter och arbeta med tillgänglighet är det jag jobbar mest med och brinner för.
I min roll som senior lösningsarkitekt så medverkar jag i många intressanta och spännande uppdrag här på Softronic. Just nu så är jag med och bygger den Smarta Staden, en härlig mix av IoT-hårdvara och nya verksamhetstjänster! Passar mig bra att vi har både in-house förvaltning och vanliga konsultuppdrag.
I mitt jobb som utvecklingschef för CM1 (en produkt för att motverka penningtvätt) får jag representera Softronic i många olika forum. Hos kund där mitt team kan erbjuda den bästa produkten och verkligen agera GoodTech och som inspiration till nya medarbetare när de intervjuas för sitt första tänkbara konsultuppdrag. Jag ser Softronic som ett familjärt IT-konsultbolag som ser individen och där du som person har möjlighet att växa! Vi stöttar varandra oavsett vilket uppdrag vi sitter i. Att vi är nära varandra, möjliggör personlig- och professionell utveckling är anledningen att jag fortsatt jobbar på Softronic.