Affärsnytta med Artificiell Intelligens och Maskininlärning

AI | Automatisering | Verksamhetsutveckling

Vi ägnar en halvdag tillsammans för att hitta lönsamma affärsmöjligheter inom Artificiell Intelligens (AI) och Maskininlärning (ML) för er verksamhet

Affärsnytta med Artificiell Intelligens och Maskininlärning

Vi ägnar en halvdag tillsammans för att hitta lönsamma affärsmöjligheter inom Artificiell Intelligens (AI) och Maskininlärning (ML) för er verksamhet. 

Workshop med nyttofokus 

Vi bistår med våra experter inom AI och ML, och ni bistår med intressenter från er sida, exempelvis ledare, områdeschefer, domänexperter samt någon från IT sidan. Tillsammans identifierar vi er organisations möjligheter och smärtor och matchar dessa mot möjligheterna kring AI och ML samt gör en plan för praktisk tillämpning. Som bonus får arbetsgruppen kunskaper och erfarenheter i ämnet. 

Kreativt men metodiskt

Workshoppen börjar med ett kreativt moment där vi tänka fritt runt affärsproblem och möjligheter. Vi hjälper er sedan med stegen från idéfas till potentiellt AI Affärscase, där arbetet med att hitta dem mest lönsamma möjligheterna sker därefter metodiskt. Vi gör en grov analys av potentialen utifrån AI/ML-perspektiv. Därefter sätter vi kriterier på casen och rankar efter perspektiven: Strategi, Support, Enkelhet och Exempel 

Grov plan

I slutet utav workshoppen går vi igenom olika best practice tänkt och strategier för att få ut så mycket som möjligt av AI/ML. Vi kikar även på vilka krav som ställs på både teknik och kompetens för att kunna realisera det potentiella caset. Vilket stöd man kan söka och vad Softronic kan hjälpa till med? Vilka resurser behövs och i vilken omfattning? Vilket tidsperspektiv bör man förvänta sig? Målet är att lämna workshoppen med en grov plan för en eller ett par av affärsmöjligheterna. 

Vi hjälper er 

Genom att anlita Softronic får ni en trygg och smidig resa mot framtidens arbetssätt. Tillsammans ser vi till ni får en modern och säker plattform för er IT- miljö som era medarbetare kommer tycka är enkel och effektiv att nyttja.  

Med Softronic får ni över 35 års samlad kompetens och erfarenhet från en mängd branscher där vi implementerat kompletta IT-lösningar för en mängd samhällskritiska funktioner.  

Vi har funnits länge och vi kommer fortsätta finnas kvar och bistå er i framtiden. Låt därför våra AI/ML-specialister se till att maximera er organisation med hjälp av moderna verktyg. 

Kontakt

 

Kontakta mig för mer information