Microsoft Dynamics NAV – Affärssystem

Softronic är en av Sveriges mest erfarna Microsoft Dynamics NAV partner. I mer än 20 år har vi hjälpt kunder med införande av Microsoft Dynamics NAV. Med Microsofts gedigna teknologi i grunden ser vi till att affärssystemet svarar upp mot verksamhetens nuvarande behov och kommande utmaningar.

Softronic är en unik partner inom NAV-världen som tar totalansvar, vi agerar gärna ”One Stop Shop”. Kunden står i centrum och kan erbjudas EN kontaktyta för sina IT-tjänster. Detta brukar vara mycket uppskattat av kunder vilka önskar ett totalansvar för sin IT.

Softronic består av samverkande enheter där vi inom Affärssystem har ett tätt samarbete med övriga enheter. Vi erbjuder våra NAV-kunder driftjänster i MS Azure eller i Softronics drifthallar, molntjänster, integrerade Microsoft Dynamics CRM-lösningar, integrerade Magento Webshoppar, EDI-lösningar, Design, AI (Artificiell Intelligens) och BI-verktyg.

Vi implementerar system baserade på Microsoft Dynamics NAV med tillhörande Add-On lösningar. Läs mer om produkten och våra erbjudanden nedan. Under året kommer även Dynamics 365 att bli tillgängligt.

Testkör NAV i vår demomiljö eller boka ett personligt möte. Skicka ett mail till NAV@SOFTRONIC.SE med kontaktuppgifter och vi återkommer med inloggningsuppgifter eller förslag till ett personligt möte.

Välkomna till Softronic Affärssystem!