Foodware 365

Foodware 365 är en unik affärsystemslösning baserad på Microsoft Dynamics 365 plattform och det självklara valet för mindre och medelstora företag som producerar, hanterar eller handlar med livsmedel. Lösningen passar också väl till andra verksamheter med produktion och logistik av varor där det finns höga krav på uppföljning och kontroll genom flödet.

Utmaningar inom livsmedelsbranschen

Alla branscher har sina utmaningar och det gäller även för livsmedelsbranschen. Pressade vinstmarginaler hör till vardagen och konsumenterna ställer allt högre krav samtidigt som den ökade regleringen inom kvalitet och livsmedelssäkerhet driver förändring på flera områden. Vi har koll på vad som gäller i er livsmedelsnisch, vare sig det är kött, mejerier, fisk, bröd, färskvaror eller partihandel och vi tror att teknik spelar en stor en roll i att förbereda livsmedelsföretag för framtiden.

Teknik byggd för framtiden

Genom åren har vi blivit experter på både mat och IT vilket gjort det möjligt för oss att etablera en särskild relation med livsmedelsföretag, förstå deras behov och erbjuda lösningar på deras vardagliga utmaningar. Nu tar vi det till nästa nivå genom att använda de fördelar som erbjuds av Microsoft-plattformen vilket ger både oss själva och våra kunder tillgång till framtida tekniska framsteg.

Som enda partner och återförsäljare av Foodware i Sverige har vi på Softronic byggt på oss kompetens och erfarenhet för att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda, effektiviserande system. Det är med glädje vi tillsammans fortsätter resan in i Dynamics 365-världen och vi är onekligen stolta över att även i fortsättningen kunna erbjuda marknadens bästa livsmedelslösning.

Vill du veta mer om Foodware 365?

Gea Alsterberg kan berätta mer om detta erbjudande och svara de på frågor ofta dyker upp när man funderar på att införa nytt IT-stöd för verksamheten eller uppgradera sitt affärssystem. Du kommer i kontakt med Geagea.alsterberg@softronic.se eller +46 709 34 34 61.

Via vår LinkedIn-sida kan du ta del av senaste nytt och aktiviteter som är på gång: Foodware 365 powered by Softronic.

För den som vill fördjupa sig ytterligare, ta del av internationella kundcase eller följa bloggen från företaget bakom Foodware (amerikanska Aptean) finns mer information att hämta här: Foodware 365