Sårbarhetsanalyser

Ta nästa steg för ett systematiskt & proaktivt IT-säkerhetsarbete med sårbarhetsanalyser – en hörnsten i ett modernt skydd.

Med Hjälp av Holm Security och Softronic får ni en trygg och smidig resa mot framtidens arbetssätt för proaktiv IT-säkerhet genom att upptäcka sårbarheter och lösa dessa innan de orsakar skada – i både system och bland användarna. Plattformen levereras tryggt och säkert från datacenter i Sverige.

Rekommendationer, EU-direktiv och lagar pekar alla på samma sak; framtiden präglas av ett kontinuerligt och strukturerat IT-säkerhetsarbete för att uppnå en högre säkerhet. Det är här Softronic tillsammans med Holm Security VMP kommer in i bilden. Plattformen och våra experter hjälper er organisation i ert kontinuerligt säkerhetsarbete genom att skapa insikt och förståelse- för er ökad IT-säkerhet.

Täcker tre lager

Holm Securitys plattform är unik då den hjälper er göra analyser av tre lager. Det gör att ni även kan arbeta proaktivt mot hot såsom ransomware där svagheter hos era användare utnyttjas.

 1. System och nätverk
 2. Webapplikationer
 3. Användare

Fördelar

 • Ta kontrollen – mot en rimlig insats i tid och pengar
  Förbättra er IT-säkerhet mot en arbetsinsats och kostnad anpassad för just er organisation.
 • Lär känna era sårbarheter
  Skanna verksamhetssystem efter sårbarheter kontinuerligt och automatiserat. Holms plattform skannar automatiserat och kontinuerligt publika och lokala system såsom servrar, datorer, skrivare och IoT och webbappar. Vi upptäcker över 68 000 sårbarheter relaterat till bland annat gammal mjukvara, felkonfigurerade system, exponerade tjänster och funktioner, brister i rättigheter, öppna portar, och svaga lösenord.
 • Stärkt upp era användare
  Stärk upp era användares motståndskraft genom simuleringar och automatiserad awareness-utbildning. I Holms plattform finns ett innovativt och kraftfullt verktyg för att snabbt och enkelt öka motståndskraften mot social engineering via e-post, såsom phishing, spear phishing, ransomware och benägenhet att läcka personuppgifter eller annan känslig information. Med tjänsten simulerar ni e-postattacker och får tydlig statistik över användarnas beteende. För att öka motståndskraften mot framtida attacker får användarna automatiskt en skräddarsydd awareness-utbildning. Analysen sker helt utan risk för användaren och era IT-system.
 • Systematiskt arbete
  Vi utbildar och supporterar er för att skapa rutiner och processer för ett kontinuerligt IT-säkerhetsarbete.
 • En plattform med allt du behöver
  Sårbarhetsanalyser av publik och lokal IT-miljö, samt infrastruktur och tjänster i molnet såsom Azure. Plattformen skannar automatiserat och kontinuerligt publika och lokala system såsom servrar, datorer, skrivare och IoT och webbappar. Vi upptäcker över 68 000 sårbarheter relaterat till bland annat gammal mjukvara, felkonfigurerade system, exponerade tjänster och funktioner, brister i rättigheter, öppna portar, och svaga lösenord.
 • Professionell rådgivning & support
  Stöd och support från säkerhetsexperter för att skapa ett konstruktivt säkerhetsarbete med utgångspunkt i sårbarhetsanalyser.

Relaterade länkar

Kontakta gärna mig för mer information!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så snart vi kan!