Sårbarhetsanalyser

Molntjänster | Säkerhet

Ta nästa steg för ett systematiskt & proaktivt IT-säkerhetsarbete med sårbarhetsanalyser – en hörnsten i ett moderns skydd. Med Hjälp av Holm Security och Softronic får ni en trygg och smidig resa mot framtidens arbetssätt för proaktiv IT-säkerhet genom att upptäcka sårbarheter och lösa dessa innan de orsakar skada – i både system och bland användarna.

Sårbarhetsanalyser

Ta nästa steg för ett systematiskt & proaktivt IT-säkerhetsarbete med sårbarhetsanalyser – en hörnsten i ett modernt skydd.

Med Hjälp av Holm Security och Softronic får ni en trygg och smidig resa mot framtidens arbetssätt för proaktiv IT-säkerhet genom att upptäcka sårbarheter och lösa dessa innan de orsakar skada – i både system och bland användarna. Plattformen levereras tryggt och säkert från datacenter i Sverige.

Rekommendationer, EU-direktiv och lagar pekar alla på samma sak; framtiden präglas av ett kontinuerligt och strukturerat IT-säkerhetsarbete för att uppnå en högre säkerhet. Det är här Softronic tillsammans med Holm Security VMP kommer in i bilden. Plattformen och våra experter hjälper er organisation i ert kontinuerligt säkerhetsarbete genom att skapa insikt och förståelse- för er ökad IT-säkerhet.

Täcker tre lager

Holm Securitys plattform är unik då den hjälper er göra analyser av tre lager. Det gör att ni även kan arbeta proaktivt mot hot såsom ransomware där svagheter hos era användare utnyttjas.

 1. System och nätverk
 2. Webapplikationer
 3. Användare

Fördelar

 • Ta kontrollen – mot en rimlig insats i tid och pengar
  Förbättra er IT-säkerhet mot en arbetsinsats och kostnad anpassad för just er organisation.
 • Lär känna era sårbarheter
  Skanna verksamhetssystem efter sårbarheter kontinuerligt och automatiserat. Holms plattform skannar automatiserat och kontinuerligt publika och lokala system såsom servrar, datorer, skrivare och IoT och webbappar. Vi upptäcker över 68 000 sårbarheter relaterat till bland annat gammal mjukvara, felkonfigurerade system, exponerade tjänster och funktioner, brister i rättigheter, öppna portar, och svaga lösenord.
 • Stärkt upp era användare
  Stärk upp era användares motståndskraft genom simuleringar och automatiserad awareness-utbildning. I Holms plattform finns ett innovativt och kraftfullt verktyg för att snabbt och enkelt öka motståndskraften mot social engineering via e-post, såsom phishing, spear phishing, ransomware och benägenhet att läcka personuppgifter eller annan känslig information. Med tjänsten simulerar ni e-postattacker och får tydlig statistik över användarnas beteende. För att öka motståndskraften mot framtida attacker får användarna automatiskt en skräddarsydd awareness-utbildning. Analysen sker helt utan risk för användaren och era IT-system.
 • Systematiskt arbete
  Vi utbildar och supporterar er för att skapa rutiner och processer för ett kontinuerligt IT-säkerhetsarbete.
 • En plattform med allt du behöver
  Sårbarhetsanalyser av publik och lokal IT-miljö, samt infrastruktur och tjänster i molnet såsom Azure. Plattformen skannar automatiserat och kontinuerligt publika och lokala system såsom servrar, datorer, skrivare och IoT och webbappar. Vi upptäcker över 68 000 sårbarheter relaterat till bland annat gammal mjukvara, felkonfigurerade system, exponerade tjänster och funktioner, brister i rättigheter, öppna portar, och svaga lösenord.
 • Professionell rådgivning & support
  Stöd och support från säkerhetsexperter för att skapa ett konstruktivt säkerhetsarbete med utgångspunkt i sårbarhetsanalyser.

Relaterade länkar

Holm Security Vulnerability Management Platform

Holm Security VMP logo

Skyddar din organisation genom att upptäcka sårbarheter innan någon illvillig person eller organisation gör det. Plattformen innehåller sårbarhetsbedömning för nätverk och webbplatser, riskanalyser för social engineering och en mängd olika verktyg som underlättar kontinuerligt säkerhetsarbete.

Plattformen hjälper dig och din ledning att se hur säker din IT-miljö och dina användare är mot externa hot som hackare – oavsett om du hanterar din egen IT-miljö eller lägger ut på entreprenad. Du kan hantera tjänsten enkelt och effektivt med vår webbaserade kontrollpanel för Security Center. Plattformen levereras från toppmoderna och säkra datacenter.

Läs mer här

Kontakta gärna mig för mer information!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så snart vi kan!

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Filip Alberts