Agilt projektteam söker Full-stack .Net utvecklare

Sista ansökningsdag: 2021-11-01

Stad: Stockholm

Vi behöver utöka ett av vårt projektteam med en ny lagspelare, en person som gillar långsiktighet och nära samarbete med såväl kollegor och kund.

Vi har jobbat länge tillsammans med vår kund, det är sånt vi tycker om här på Softronic, att ha tighta inkluderande projektteam som har ett långsiktigt partnerskap med kunden. Kunden är en av de marknadsledande inom sin bransch och vårt team bidrar med både förvaltning och ny funktionalitet till deras verksamhetskritiska system. Vi är ett lag som hjälper varandra och vår kund att utvecklas. Alla bidrar med sin kompetens, vi lär och lär ut. Som en del av teamet har du mycket frihet under ansvar. Vi arbetar agilt och fokuserat men med tid för en kopp kaffe och skratt.

Vårt framgångsrecept bygger på att vi som rådgivare och leverantör kan effektivisera kundens verksamhet med ny teknik, smart processutveckling och hitta nya affärsmöjligheter. Vi bidrar till samhällsutvecklingen och har ett stort hållbarhetstänk – allt ifrån medarbetarna till miljön.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av moderna utvecklingsspråk som t ex;
 – .Net 5
 – .Net Core
 – Angular 11
 – Vue JS
 – React

Vidare levererar du hög kvalitet och behärskar svenska i tal och skrift.

Att jobba på Softronic innebär inte bara trevliga kollegor och ett roligt projekt. Vi satsar även på kompetensutveckling – både genom regelbundna sammankomster som vi kallar Softskills där alla som vill kan delta, som åhörare eller presentatör. Vill man fördjupa sig på egen hand har vi ett tätt samarbete med Microsoft och har kontinuerligt pågående utbildnings- och certifieringsprogram.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Johan Andersson på johan.andersson@softronic.se eller tfn 0708-813 253 alt Theres Hesselgren Zaar på thz@softronic.se eller tfn 0708-813 073