Applikationskonsult Atlassian/JIRA

Sista ansökningsdag: 2023-10-14

Stad: Stockholm

Ansök

Välkommen till vårt härliga team som präglas av lagandra, professionalism, kundfokus och skratt. Vi arbetar med Atlassian produkterna JIRA Service Management, JIRA Software och Confluence i våra interna och externa kundleveranser.

Vi söker dig som har:
 – Minst 3 års erfarenhet av arbete med JIRA och Confluence som applikationskonsult
 – Tidigare deltagande i implementeringsprojekt
 – Förmåga att utforma processer och beskriva dem
 – Kunskap om administration av JIRA och Confluence
 – Kunskap om datastruktur och datamodell
 – Erfarenhet av systemautomatisering
 – Erfarenhet av migrering av JIRA-projekt och/eller migrering av Confluence-utrymmen
 – Erfarenhet av migrering av JIRA-projekt från Data Center till Cloud

Meriterande egenskaper:
 – Atlassian Certifierad (Data Center/Cloud)
 – Atlassian Ackrediteringar
 – Projektledning av implementationsprojekt och migreringsprojekt
 – Kunskap om infrastruktur och drift i Data Center

Vad vi erbjuder dig
Softronic som arbetsgivare och arbetsplats värdesätter balans mellan arbete och fritid. Vi satsar på gemenskap, kunskapsdelning och kompetensutveckling samt möjliggör livspusslet genom att erbjuda hybridarbete. Vi erbjuder ett tryggt anställningspaket med kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag mm. Vi har en bred palett med aktiviteter, allt från morgonyoga, crossfit till kulturklubb och afterwork med quiz.

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Kontakt
Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Pier Bergsten; pier.bergsten@softronic.se alt Therés Hesselgren Zaar på thz@softronic.se