Apputvecklare iOS

Sista ansökningsdag: 2022-08-26

Stad: Stockholm

Vad du kommer att göra hos oss
Som apputvecklare i vårt app-team kommer du arbeta med att både förvalta och vidareutveckla våra kunders befintliga iOS-appar samt medverka i framtagande av helt nya kundlösningar från grunden för iOS och Android-plattformarna.

Dina erfarenheter
– 1+ års erfarenhet utav utveckling för iOS-appar (Swift)
– Erfarenhet utav systemintegrationer & säker kommunikation
– Erfarenhet utav HTML, Javascript, CSS

Det är meriterande om du även har:
– Erfarenhet av AWS, Azure, Google Firebase
– Erfarenhet Atlassian Jira resp. Confluence
– Erfarenhet av BankID och Freja eID+
– Erfarenhet av Java eller Kotlin
– Erfarenhet av App Store
– Erfarenhet av Microsoft SQL, MySQL

Som person söker vi dig som är initiativrik, ansvarstagande och flexibel med ett stort tekniskt intresse och en stark vilja att utvecklas i rollen. Självklart krävs också att du har god samarbetsförmåga och servicekänsla. Du behöver behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift. De flesta av våra kunder kommunicerar på svenska men mycket av den tekniska dokumentationen/kommunikationen är på engelska.

Att jobba hos oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.

Som person trivs du med att arbeta i team och är kommunikativ – vi arbetar nära våra kunder. Vi satsar på din kompetensutveckling, dels genom en personlig utvecklingsplan dels genom de kompetensgrupper vi driver inom våra olika fokusområden.

Vi är flexibla med varifrån man arbetar men ser gärna att man hittar en balans mellan arbete hemifrån och arbete på kontoret som överensstämmer med teamets föredragna sätt att samverka. Vi sitter i nya lokaler i Hammarby sjöstad.

Ansökan
Tycker du att det här låter som en spännande möjlighet för just dig och vill veta mer?
Skicka in din ansökan eller kontakta ansvarig chef Anders Wannfors på anders.wannfors@softronic.se eller telefon 073-811 32 01.