Är du vår nästa medarbetare?

Är du vår nästa medarbetare?

Sista ansökningsdag: 2021-03-19

Stad: Sundsvall

Är du en person som trivs i en stark organisation som backar upp dig och låter dig utvecklas både professionellt och personligt? Vill du arbeta med frihet under ansvar i en snabbrörlig och kompetent organisation där du kan och vill påverka? Då har vi kompetensen i vår organisation för att ge dig de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling. Din trivsel och utveckling är ett av våra viktigaste fokusområden. Hos oss får du även möjlihet att arbeta med våra kunder och partners i olika distansuppdrag.

För att du ska lyckas på bästa sätt i våra nuvarande uppdrag så tror vi att du har en relevant utbildning och erfarenhet.

Stämmer detta in på dig så är det dig vi söker! Skicka in din ansökan till oss redan idag då vi kommer att göra vårt urval och anställa löpande i takt med att vi hittar våra nya kollegor.  

Om oss
Vi är ett företag som består av högt specialiserade konsulter och hos oss finner du kompetens inom de flesta områden av IT. För oss är det viktigt att vi trivs på jobbet och med våra kollegor och att vi har roligt tillsammans. Våra kunder är myndigheter och industriföretag men även kommuner, startup-bolag, Landsting med flera ingår i vår breda kundbas.

Välkommen att kontakta Magnus Gode på telefon 070 – 232 81 84 för mer information eller för att boka en intervju. 

Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes.