Backend-utvecklare / Java

Sista ansökningsdag: 2021-05-16

Stad: Stockholm

Känner du att du vill göra skillnad på riktigt, att vara en del i ett agilt team som gör samhällsnytta som påverkar tusentals människor? Välkommen till vårt team! På Softronic jobbar vi med innovativa samhällskritiska nationella tjänster som ständigt vidareutvecklas och som bidrar till verklig samhällsnytta – det är vad vi kallar GoodTech.

Vi driver projekt i och tar fram nya lösningar med Java och OpenSource och nyttjar de senaste teknikerna inom Microservices, Containers med hjälp av DevOps och hög grad av testautomatisering. Vi är ett växande företag med mer än 400 medarbetare och arbetar främst med teamuppdrag där vi levererar lösningar till våra kunder inom e-hälsa, bank & finans samt offentlig sektor. De flesta av våra team sitter inhouse men vi har även uppdrag ute hos våra kunder.

Utbildning och erfarenhet

  • Utbildning inom system- eller datavetenskap
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Erfarenhet i Java 6+
  • Erfarenhet av Java EE / J2EE

 Meriterande

  • Erfarenhet av containerbaserade tjänster
  • CI /CD
  • Web services /REST
  • Microtjänster

Vad vi erbjuder dig

På Softronic erbjuds du nya teknologier i en miljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Tillsammans med våra kunder ligger vi i framkant inom teknik och digitalisering. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till innovativa lösningar. Vår arbetskultur präglas av gemenskap, teamkänsla och många skratt och här får en möjlighet att jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Och när du behöver ett avbrott eller social stimulans, då kan du köra innebandy på måndagar, fotboll på fredagar, vara med på spelkvällar, ta en kaffe i solen på någon av våra takterrasser, en löprunda med kollegorna längst med vattnet, eller kanske har du andra intressen som vi kan få ta del av? 

Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av ett drömteam!

Kontaktperson
Avan Shali
Talent Acquisition Specialist
0706686466
avan.shali@softronic.se