BI utvecklare

Sista ansökningsdag: 2024-08-03

Stad: Karlstad

Ansök

Vill du behålla energin efter sommarens ledighet med en nystart på ett riktigt bra IT-bolag?
Vill du vara med och bidra till en genuin och inkluderande arbetsplats?
Vill du ha schysta villkor och jobba med ledande teknik för verklig samhällsnytta?
Då är Softronic rätt plats för dig! Vi är drygt 20 medarbetare i Karlstad som jobbar tillsammans, främst från vårt härliga kontor som ligger i centrum

Vårt BI-team lokalt består idag av 5 specialister som framgångsrikt jobbar tillsammans med våra kunder. Vi fortsätter utöka teamet och söker personer som kompletterar och utvecklar oss. Om du skulle trivas i en miljö där alla tar mycket ansvar, är snälla och vågar be om hjälp samt gärna bjuder på sig själva så har du grundförutsättningarna för att gilla vårt team. Jobbar du idag som BI-utvecklare och har flera års erfarenhet av det så har du även den tekniska kompetensen för att passa bra hos oss och vårt erbjudande till dig är då i toppklass med Softronics sunda värderingar i botten.

Några ord från teamet bakom Softronic Karlstad:
”Vi tror på långsiktiga goda relationer mellan människor. Våra kunder vet att vi står för kvalitet och stabilitet. Våra medarbetare vet att vi har deras rygg. Modet och entreprenörsandan i Softronic bygger vi gärna vidare på här i Karlstad.”

Har du läst hit och konstaterat att det här låter som ett bra ställe – ansök nu!

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.

Teamet bakom Softronic Karlstad har lång erfarenhet av att tillsammans skapa värde och förmåga i konsultverksamhet. Vi jobbar med långsiktiga kundrelationer, teamleveranser och åtaganden. Vår kultur genomsyras av flexibilitet, tillit och gemenskap.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta Camilla Jansson på camilla.jansson@softronic.se , 076-815 53 05 alt Mattias Svensson på mattias.svensson@softronic.se, 070-628 48 88 eller Per-Anders Hansen per-anders.hansen@softronic.se , 070-628 49 22