Cloudspecialist (Azure) som vill gör samhällsnytta

Sista ansökningsdag: 2022-05-27

Stad: Stockholm

Om dina nya utmaningar som Cloudspecialist
Vi söker dig som vill jobba som Cloudspecialist inom rådgivning och implementation i intressanta och utvecklande tjänste- och lösningsprojekt inom Azure. Din arbetsvardag kommer att vara varierande och i huvudsak kretsa kring uppgifter som:

– Design och planering av arkitektur för molnlösningar
– Implementation av molnarkitektur
– Optimering och kontinuerligt förbättringsarbete
– Analys och optimering av teknik- och affärsprocesser

Du kommer att ha en viktig roll i inom affärsenheten ITO och har goda möjligheter att påverka i vårt fortsätta arbete för samhällsnyttan med en frisk omväxling i projekt tillsammans med andra kollegor. Som anställd på Softronic får man det bästa av båda världar, vi är inte ett ”traditionellt” konsultföretag. Du får variationen och utvecklingen av att jobba emot flera spännande kunder, med tryggheten av en fastanställning och minimalt med resande, majoriteten av vårt arbete sker i team och utgår från vårt kontor alternativt hemifrån. Vi tillämpar både hybrid lösning med möjlighet till helt eller delvis remote arbete men såklart finns det också möjligheter till arbete från något av våra kontor i Stockholm, Malmö, Sundsvall eller Göteborg.

För att trivas i rollen tror vi att du har
 – Goda kunskaper inom Microsoft Azure 
 – Cirka 3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 – En passion för teknisk problemlösning
 – Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift

Det är meriterande om du även innehar certifieringar:
-Microsoft Certified: Azure Administrator – Associate Exam AZ-104
-Microsoft Certified: Azure Security Engineer – Associate Exam AZ-500
-Microsoft Certified Solutions Architect – Expert Exams AZ-303 and AZ-304

Hur arbetar vi på Softronic
Du kommer ingå i ett team med kompetenta konsulter där ni tillsammans levererar till kunderna. Mentorskap är därför en viktig del av vår kompetensutveckling och dagliga arbete, både att du bidrager till utveckling av dina kollegor och att du själv får stöd i din utvecklingsresa.

Du ska ha förmåga att prata med kunder och kollegor kring verksamhetskritiska system och ha färdigheten att omvandla utmaningar till praktiska lösningar. Då arbetet som konsult innebär många kontaktytor värdesätter vi att du är bekväm i sociala sammanhang.

Om oss på Softronic och GoodTech
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Låter det intressant, tveka inte att skicka in din ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring rollen eller hur det är att jobba som konsult är du varmt välkommen att kontakta Thomas Stamreus telefon 070-881 30 19  eller via e-post thomas.stamreus@softronic.se Observera att vi inte tar emot eller hanterar ansökningar via mail.

Var det här jobbet inte riktigt för dig eller kanske inte bra tajming just nu bara?
Connecta med oss och anmäl dig för Softronic nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad kring framtida nyheter, event/seminarier och jobbmöjligheter hos oss på Softronic.