CRM-konsult

Sista ansökningsdag: 2021-08-15

Stad: Stockholm

Vi behöver utöka CRM-teamet i ett av våra större förvaltningsåtaganden. Är du den vi söker?

Din roll
CRM-teamet ansvarar för förvaltning och vidareutveckling och i deras arbetsuppgifter ingår användarstöd, felsökning och kravdialoger samt konfiguration och kodning av rättningar, ändringar och nya funktioner.
Du kommer vara en av nyckelspelarna i förvaltningsteamet och deltar i design och implementation av CRM-lösningen när den utvecklas enligt verksamhetens behov.

Helst ser vi att du har bred kompetens och kan täcka hela spannet från plugin-utveckling och konfiguration till kunddialog – men det är helt OK om du är riktigt vass på bara en specifik del också. Vi fördelar arbetsuppgifterna efter teammedlemmarnas individuella kompetenser och din personlighet och ambitioner väger in mycket.

I din roll kommer du att samarbeta inom CRM-teamet men även med andra tekniska team i förvaltningsgruppen (.Net, AX, operations, drift etc.). Tjänsten innebär även en hel del kundkontakt.

På Softronic får du en arbetsmiljö som präglas av ett stort intresse för teknik och utveckling, och en avslappnad och trevlig stämning. Våra medarbetare nämner just kollegorna som en av de bästa sakerna med Softronic och dina blivande kollegor i förvaltningsteamet kan skriva under på det!

Om dig
Du har några (eller många) års erfarenhet av Dynamics CRM, antingen som konfiguratör, applikationsspecialist eller utvecklare. Vi ser gärna att du är bekväm i kunddialogen och att du kan ge support och stöd till användare.

Som resterande teammedlemmar behöver du vara noggrann och ansvarstagande, och du är precis som vi en prestigelös lagspelare som sätter en kvalitativ leverans först.

God kommunikativ förmåga, teknisk kompetens, samt en fallenhet för problemlösning utgör grundläggande egenskaper för tjänsten. Du får gärna ha höga ambitioner och mål – Softronic har en bred palett och erbjuder alla möjligheter till personlig utveckling.

Svenska i tal och skrift är ett måste för denna roll.

Erfarenhet och kompetenser
 – 3-årig eftergymnasial utbildning med relevant inriktning
 – Minst 3 års relaterad erfarenhet av MS CRM-konfigurering eller utveckling
 – Microsoft-certifieringar i Dynamics CRM, MCSD, MCSE eller MCP är starkt meriterande
 – Flytande svenska i tal och skrift är ett krav

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Åsa Granath via mail; asa.granath@softronic.se. OBS! Skicka inga ansökningar till denna adress. För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga GDPR-rutiner.

Vi har gjort våra medieval, säljsamtal undanbedes.