E-handelsspecialist inom systemutveckling – Gör skillnad med GoodTech!

Sista ansökningsdag: 2023-12-14

Stad: Stockholm

Ansök

 

Är du en engagerad och passionerad systemutvecklare med expertis inom Webb och E-handel? Vill du vara en del av ett dynamiskt hybridteam som fokuserar på kundnöjdhet och värdeskapande? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Vårt erbjudande:
Softronic är ett ledande teknikföretag som tar ett helhetsgrepp kring systemutveckling, verksamhetsutveckling, drift och applikationsförvaltning. Vår framgångsrika verksamhet växer exponentiellt, och vi letar nu efter ambitiösa och drivna personer som vill vara med och skapa mervärde för våra kunder.

Som en del av vårt E-handelsteam får du möjlighet att både förvalta och utveckla våra kunders E-handelsplattformar, samt bygga innovativa lösningar från grunden. Vi arbetar främst med den populära E-handelsplattformen Magento, men du kommer också ha möjlighet att arbeta med andra spännande teknologier och plattformar. Ditt arbete kommer också inkludera att vara en aktiv del i nyutveckling av våra produkter och tjänster.

Dina kvalifikationer:
Du har en gedigen erfarenhet av systemutveckling i PHP och Linux, med minst 5 års erfarenhet i bagaget.
Lösningsarkitektur och systemintegration är områden där du har erfarenhet och kunskap.
Du behärskar tekniker som Javascript, CSS, MySQL och Nginx.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Docker, Elasticsearch, samt arbete med plattformar som Magento, WordPress eller Shopify.
Erfarenhet av automatisering och skriptning, samt teknologier som Vue, .net core, React JS, Azure (Web apps), Varnish och Google Analytics/Matomo är mycket välkommet.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är initiativrik, ansvarstagande och flexibel. Du har en stark samarbetsförmåga och en genuin känsla för kundservice. Du har god kommunikationsförmåga och du är bekväm med att arbeta nära våra kunder. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska, då våra kunder kommunicerar på detta språk.

Vår arbetsplats:
På Softronic strävar vi alltid efter att ligga i framkant av teknologin och driva våra kunder mot morgondagens möjligheter. Vi älskar att utveckla AI, automatisera processer och modernisera äldre lösningar för att göra dem mer tillgängliga. Men vår stolthet ligger också i att skapa innovativa och driftsäkra tjänster som förenklar människors liv och arbete, vilket gör oss till en positiv kraft i samhället och en del av att skapa en mer hållbar värld. Detta är vad vi kallar GoodTech.

Hos oss trivs du som värdesätter teamwork och nära samarbete med våra kunder. Vi satsar på din kontinuerliga kompetensutveckling genom personliga utvecklingsplaner och kompetensgrupper inom våra olika fokusområden.

Sök redan idag:
Om du vill vara en del av vårt engagerade team och göra skillnad genom teknologi, då är detta den perfekta möjligheten för dig! Skicka in din ansökan nu eller kontakta vår ansvariga chef Patrik von Rosen på telefon 070-934 34 12 eller via LinkedIn för att få mer information om tjänsten.

Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes.