EPiServer-utvecklare sökes till ny stor kund!

Sista ansökningsdag: 2023-10-13

Stad: Stockholm

Ansök

Vill du jobba i en familjär organisation som värdesätter balans mellan arbete och fritid? Softronic har ett modernt hybridkontor med lokaler vid Hammarby Kaj och nära till kommunikationer. Hos oss finns möjlighet att jobba med GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället! Vi är certifierade inom hållbarhet och informationssäkerhet, vilket vi applicerar i våra kundleveranser och i vårt arbetssätt.
På Softronic ser vi ett stort värde i våra team och vi drivs av vår värdegrund T.E.A.M. – Transparens, entreprenörskap, ansvar och mod. Vi arbetar agilt i tvärfunktionella team med spännande uppdrag.
Nu söker vi dig med ca 3 års erfarenhet inom .NET och EPiServer/Optimizely CMS som inriktning. 

Om rollen
I din roll som EPiServer-utvecklare kommer du jobba med digitala lösningar i en stor kundleverans. Syftet med ditt arbete är att nå kundens vision genom innovation, omvärldsbevakning och medverkan i att nå uppsatta mål.
Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter i din utvecklarroll. Genom att visa framfötterna har du möjlighet att växa till en mer ledande roll med större ansvar för både den tekniska lösningen och leveransteamet. 

Dina arbetsuppgofter är bland annat:
– Ha en nyckelroll i ett agilt EPiServer-team. Teamet jobbar gemensamt med att vidareutveckla och förvalta kundens samtliga webbplatser och tillhörande digitala lösningar
– Utveckla i .NET och EPiServers produkter 
– Arbeta med Jira och Confluence som arbetsverktyg 
– Kravarbete, utveckla och driftsätta ändringar i både nya- och befintliga tjänster 
– Ha dialog med både kund, kravställare och dina kollegor i teamet 

Vi tror att du har:
– Högskole- eller universitetsutbildning inom system- och datavetenskap eller motsvarande utbildning 
– Certifiering inom EPiServer
– Ca 3 års arbetslivserfarenhet som utvecklare inom .NET och EPiServer 
– Förmåga att obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift 

Meriter:
– Tidigare erfarenhet som konsult 
– Kännedom om Microsoft Azure som PaaS och SaaS plattform 

När vi ser till dina personliga egenskaper tror vi att du är analytisk, noggrann och initiativtagande. Vi tror att du kan säkerställa kvalitet genom förmågan att se till en produkts helhet och inte fastnar på en detaljnivå. Vidare hoppas vi att du arbetar bra självgående såväl som i team. 

Om Softronic
Vi hjälper våra kunder utveckla tjänster som förenklar människors liv och arbeten. “GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället” är den kraft vi bidrar med för att vässa affärer och samhällsservice med innovation, säkerhet och hållbarhet i alla lösningar. 

Arbetet och arbetsplatsen ska skapa lust och energi och vi odlar aktivt en kultur där brädspelskvällar, löprundor med kollegor och en fika i solen får ta plats. T.E.A.M: Transparens, Entreprenörskap, Ansvar, Mod är våra värderingar eftersom teamet är så viktigt för oss. I teamet arbetar vi proaktivt och lösningsorienterat för att hjälpa kunderna i sin förflyttning. 

Om det här låter som något för dig så är du välkommen in med din ansökan. Har du frågor, kontakta gärna Monica Lindén, monica.linden@softronic.se