Erfaren Java-utvecklare sökes inom GoodTech!

Sista ansökningsdag: 2023-10-04

Stad: Stockholm

Ansök

Vill du jobba i en familjär organisation som värdesätter balans mellan arbete och fritid? Hos oss finns möjlighet att jobba med GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället! Vi drivs av vår värdegrund TEAM – Transparens, Entreprenörskap, Ansvar och Mod. Nu söker vi dig med minst 5 års erfarenhet inom Java som vill jobba med spännande uppdrag i tvärfunktionella leveransteam. 

Varför Softronic?
På Softronic har vi långa åtaganden där vi tar stort ansvar genom att leverera IT-nära tjänster samt tvärfunktionella utvecklingsteam. Våra långvariga kundrelationer ger dig möjlighet att jobba i olika typer av uppdrag vilket skapar både variation såväl som goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss har vi en blandning av juniora och seniora kollegor som tillsammans bidrar till din fortsatta kompetensutveckling genom ett kontinuerligt kunskapsutbyte. Det finns också möjlighet till en hybrid arbetsplats

Om rollen
Som utvecklare kommer du att jobba med moderna och innovativa lösningar inom e-hälsa vilket bidrar till en god användarupplevelse. I rollen kommer du arbeta med en samhällsviktig funktion som hjälper användare att utföra vårdärenden på ett enkelt sätt.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
– Nyutveckling av digitala funktioner inom e-hälsa
– Förvaltning av olika funktioner där du använder Java och ett antal andra tekniker

Vi tror att du har
– Eftergymnasial utbildning inom data- eller systemvetenskap eller något annat relevant område
– Minst 5 års erfarenhet av Java
– God systemförståelse
– Erfarenhet av Angular 2+
– Intresse för Fullstack
– Kunskap om Spring Boot
– Erfarenhet av utvecklingsmiljöer såsom Kubernetes, Docker och/eller Openshift 4
– Erfarenhet av arbetsverktyg såsom Git, Jenkins och/eller Maven
– Erfarenhet av logg- och övervakningsverktyg såsom Prometheus, Grafana och/eller Kibana
– God förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal såväl som i skrift

Vi ser det som meriterande om du har kunskap om frontend-verktyget NX

När det kommer till personliga egenskaper ser vi att du är noggrann och ansvarstagande samt att du kan hitta en balans mellan att vara detaljorienterad och att se till en helhet. Vi ser även att du jobbar bra självständigt såväl som i team samt att du är initiativtagande.

Vad erbjuder vi dig?
 – En arbetsplats som värdesätter livsbalans där vi satsar på gemenskap, kunskapsdelning och kompetensutveckling
 – Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag m.m.
 – Arbete i projektform 
 – Brett utbud av aktiviteter

Om Softronic
Vi hjälper våra kunder utveckla tjänster som förenklar människors liv och arbeten. “GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället” är den kraft vi bidrar med för att vässa affärer och samhällsservice med innovation, säkerhet och hållbarhet i alla lösningar. 

Arbetet och arbetsplatsen ska skapa lust och energi och vi odlar aktivt en kultur där brädspelskvällar, löprundor med kollegor och en fika i solen får ta plats. T.E.A.M: Transparens, Entreprenörskap, Ansvar, Mod är våra värderingar eftersom teamet är så viktigt för oss.  I teamet arbetar vi proaktivt och lösningsorienterat för att hjälpa kunderna i sin förflyttning. 

Om det här låter som något för dig så är du välkommen in med din ansökan. Har du frågor, kontakta gärna Anders Wannfors på telefon 073 811 32 01 eller mail anders.wannfors@softronic.se.