Erfaren Java-utvecklare sökes inom GoodTech!

Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Stad: Stockholm

Ansök

Är du nyfiken, noggrann och ansvarstagande? Tycker du även om att jobba både självständigt såväl som i team? Nu söker vi dig med minst 5 års erfarenhet av Java samt intresse för Fullstack till ett samhällsviktigt uppdrag. Ansök idag – vi tillämpar löpande urval!

Varför Softronic? 

På Softronic har vi ofta långa åtaganden där vi tar stort ansvar genom att leverera IT-nära tjänster samt tvärfunktionella utvecklingsteam. Våra långvariga kundrelationer ger dig möjlighet att jobba i olika typer av uppdrag vilket skapar både variation såväl som goda utvecklingsmöjligheter. 

– En blandning av juniora och seniora kollegor som tillsammans bidrar till din fortsatta kompetensutveckling genom ett kontinuerligt kunskapsutbyte
– Möjlighet till en hybrid arbetsplats

Om rollen 

Som utvecklare på Softronic jobbar du med moderna och innovativa lösningar inom e-hälsa som bidrar till en god användarupplevelse. I rollen kommer du jobba med en samhällsviktig funktion som hjälper användare att utföra vårdärenden på ett enkelt sätt.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
– Nyutveckling av digitala funktioner inom e-hälsa
– Förvaltning av olika funktioner där du använder Java och ett antal andra tekniker

Vi tror att du har

– Eftergymnasial utbildning inom data- eller systemvetenskap eller något annat relevant område
– Minst 5 års erfarenhet av Java
– God systemförståelse
– Erfarenhet av Angular 2+
– Intresse för Fullstack
– Kunskap om Spring Boot
– Erfarenhet av utvecklingsmiljöer såsom Kubernetes, Docker och/eller Openshift 4
– Erfarenhet av arbetsverktyg såsom Git, Jenkins och/eller Maven
– Erfarenhet av logg- och övervakningsverktyg såsom Prometheus, Grafana och/eller Kibana
– God förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal såväl som i skrift

Det är meriterande om du

– Har kunskap om frontend-verktyget NX

När det kommer till personliga egenskaper tror vi att du är noggrann och ansvarstagande samt att du kan hitta en balans mellan att vara detaljorienterad och att se till en helhet. Vi tror även att du jobbar bra självständigt såväl som i team samt att du är initiativtagande.

Vad erbjuder vi dig?

– Nyrenoverat kontor i Hammarby Sjöstad, nära till kommunikationsmöjligheter  
– En arbetsplats som värdesätter livsbalans där vi satsar på gemenskap, kunskapsdelning och kompetensutveckling 
– Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag m.m. 
– Resor med hela affärsområdet
 

Om Softronic 

Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.  

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder. 

Låter tjänsten intressant? Ansök i så fall redan idag då urval sker löpande. För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Anders Wannfors på telefon 073 811 32 01 eller mail anders.wannfors@softronic.se.