Erfaren Java-utvecklare till samhällsviktigt uppdrag

Sista ansökningsdag: 2022-10-09

Stad: Stockholm

Är du nyfiken, noggrann och ansvarstagande? Tycker du även om att jobba både självständigt såväl som i team? Nu söker vi dig med minst 5 års erfarenhet av Java samt intresse för Fullstack till ett samhällsviktigt uppdrag. Ansök idag – vi tillämpar löpande urval!  

Varför Softronic? 
Softronic är en trygg och stabil arbetsgivare där du får du jobba med uppdrag som bidrar till samhällsnytta. På Softronic har vi ofta långa åtaganden där vi tar stort ansvar genom digitala helhetslösningar vilket innebär att du får ett stort kontaktnät som består kunder och kollegor. Våra långvariga kundrelationer ger dig möjlighet att jobba i olika typer av uppdrag vilket skapar både variation såväl som goda utvecklingsmöjligheter. Inom bolaget har vi även en stor blandning av juniora och seniora konsulter som tillsammans bidrar till din fortsatta kompetensutveckling genom ett kontinuerligt kunskapsutbyte. Vi är stolta över att vi erbjuder helhetslösningar till våra kunder där vi ansvarar för olika typer av digitaliseringstjänster. Hos oss finns det även möjlighet till en hybrid arbetsplats. 

Om rollen 
Som utvecklare på Softronic jobbar du med moderna och innovativa lösningar inom e-hälsa som bidrar till en god användarupplevelse. I rollen kommer du jobba med en samhällsviktig funktion som hjälper användare att utföra vårdärenden på ett enkelt sätt.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
– Nyutveckling av digitala funktioner inom e-hälsa
– Förvaltning av olika funktioner där du använder Java och ett antal andra tekniker

Vi tror att du har: 
– Eftergymnasial utbildning inom data- eller systemvetenskap eller något annat relevant område
– Minst 5 års erfarenhet av Java
– God systemförståelse
– Erfarenhet av Angular 2+
– Intresse för Fullstack
– Kunskap om Spring Boot
– Erfarenhet av utvecklingsmiljöer såsom Kubernetes, Docker och/eller Openshift 4
– Erfarenhet av arbetsverktyg såsom Git, Jenkins och/eller Maven
– Erfarenhet av logg- och övervakningsverktyg såsom Prometheus, Grafana och/eller Kibana
– God förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal såväl som i skrift

Vi ser det som meriterande om du har kunskap om frontend-verktyget NX. Vidare värderar vi dina personliga egenskaper som att du har en god samarbetsförmåga såväl som att du är självgående. Vi tror även att du är nyfiken, noggrann, ansvarstagande och initiativtagande samt att du lägger ner tid och engagemang i dina arbetsuppgifter.

Vad erbjuder vi dig?
– Nyrenoverat kontor med tre terrasser i Hammarby Sjöstad, nära tvärbanan och knytpunkten Gullmarsplan, men också ett stenkast från Söders puls  
– Kollektivavtal  
– Tjänstepension  
– Friskvårdsbidrag  
– Tipsbonus, certifieringsbonus, rekryteringsbonus och merförsäljningsbonus  
– Långa relationer med våra kunder där vi ser varandra som partners  
– Goda möjligheter för jobbrotation till andra projekt  
– Resor med hela affärsområdet 

Om Softronic 
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.  

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder. 

Låter tjänsten intressant? Ansök i så fall redan idag då urval sker löpande. För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Anders Wannfors på telefon 073 811 32 01 eller mail anders.wannfors@softronic.se.