Erfaren .Net utvecklare / Azure

Sista ansökningsdag: 2021-08-21

Stad: Stockholm

Vi söker en .Net utvecklare som har erfarenhet av att skapa riktigt bra hållbara lösningar. Som en del av Softronic hjälper du våra kunder att effektivisera sina verksamheter med modern teknik samtidigt som du bidrar till samhällsnyttan.

I rollen som .Net-utvecklare kommer du att jobba med kunder inom e-hälsa, bank & finans samt offentlig sektor. Du kommer bland annat arbeta med utveckling av tjänster som hanterar mycket data och transaktioner i realtid, beslutsstödsystem med dataanalys, visualisering samt mönsterigenkänning. Du kommer att bedriva utvecklingen i Microsofts molnplattform Azure med tjänster som t.ex. Service Bus, Azure Functions, API management och Azure ML. Vidare kommer du tillsamman med ett team vägleda kunder med produkt- och teknikutveckling, design av mjukvarulösningar samt sätta upp POC och prototyper för att presentera hur de kan använda ny teknologi för att bygga bättre system.

Utbildning och erfarenhet
 – Eftergymnasial utbildning inom system- eller datavetenskap
 – Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
 – Mycket goda kunskaper .Net
 – Mycket goda kunskaper i C#
 – Erfarenhet av Microsoftplattform -Azure
 – Erfarenhet av AWS

För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i grupp men också ha förmågan att självständigt analysera en situation och fatta egna beslut för att komma vidare i projektet. Du är lösningsorienterad och vetgirig, ser möjligheter och gillar att delta i och påverka förändring. Vidare tycker du om att inspirerar andra och förenkla kundens resa för att lyckas i den digitala världen. 

Softronic erbjuder dig
På Softronic erbjuds du en miljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Tillsammans med våra kunder ligger vi framkant inom teknik och digitalisering. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till innovativa lösningar. Vår arbetskultur präglas av gemenskap och teamkänsla. Hos oss har du en möjlighet att jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Och när du behöver ett avbrott eller social stimulans, då kan du köra innebandy på måndagar, fotboll på fredagar, vara med på spelkvällar, ta en kaffe i solen på någon av våra takterrasser, en löprunda med kollegorna längst med vattnet, eller kanske har du andra intressen som vi kan få ta del av?  

För mer information kontakta konsultchef Anders Wannfors på anders.wannfors@softronic.se alt HR Theres Hesselgren Zaar på thz@softronic.se