Förvaltningsledare / IT / Softronic /Stockholm

Sista ansökningsdag: 2021-07-17

Stad: Stockholm

Vi växer och söker nu en erfaren förvaltningsledare! Vi söker dig som vill använda dina tekniska superkrafter till att göra gott i samhället, GoodTech som vi kallar det. Bli en del av oss på Softronic och gör skillnad på riktigt.

 

Vad du kommer att göra hos oss 
I din roll som förvaltningsledare har du en central roll där du kommer att leda arbetet med att förvalta system/tjänster åt våra kunder inom E-hälsa, Bank & finans samt offentlig sektor. Du förväntas agera proaktivt för att tillsammans med våra kunder utveckla hållbara, innovativa och värdeskapande lösningar. Du kommer arbeta i IT-systemet Jira och ansvara för daglig stand-up, prioritera, registrera och estimera olika ärenden som kommer in. Vidare kommer du att redovisa projektet internt som externt, planera för leverans och ansvara för all administration som t.ex. fakturaunderlag, statistik samt analys.

 

Utbildning och Erfarenhet 

  • Eftergymnasial utbildning inom system- och datavetenskap
  • Flytande kunskaper i svenska, tal och skrift
  • 5 års erfarenhet av förvaltningsledning inom IT
  • Erfarenhet av Jira
  • Erfarenhet molntjänster, Azure
  • Mycket god erfarenhet av Office365, SharePoint

 

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet att leda förvaltning och har mycket god vana att jobba självständigt och i team. För att trivas i rollen som förvaltningsledare ser vi gärna att du har god kännedom om olika tekniska miljöer, system samt integration. Vidare är du relationsskapande och har förmåga att hantera snabbt uppkomna möjligheter och uppgifter utöver långsiktigt åtagande. Du har en helhetssyn och är van att arbeta nära kunden och presentera projekt och dess framgång internt samt externt.

 

Vad vi erbjuder dig 
Softronic är ett bolag med mer än 30 års erfarenhet. Vi finns i många olika branscher bland annat inom e-hälsa, bank & finans samt offentlig sektor och driver stora projekt vilket innebär långsiktiga samarbeten med våra kunder. På Softronic erbjuds du nya teknologier i en miljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Tillsammans med våra kunder ligger vi framkant inom teknik och digitalisering. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till innovativa lösningar. Vår arbetskultur präglas av gemenskap, teamkänsla och många skratt. Hos oss har du en möjlighet att jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Och när du behöver ett avbrott eller social stimulans, då kan du köra innebandy på måndagar, fotboll på fredagar, vara med på spelkvällar, ta en kaffe i solen på någon av våra takterrasser, en löprunda med kollegorna längst med vattnet, eller kanske har du andra intressen som vi kan få ta del av? 

 

För mer information kan du kontakta Talent Acquisition Specialist Avan Shali på avan.shali@softronic.se eller på 070 668 64 66