Frontend-utvecklare / Angular / React

Sista ansökningsdag: 2021-05-15

Stad: Stockholm

Vill du vara med och skapa Sveriges digitala front med snygga, användarvänliga och funktionella lösningar? Då har vi på Softronic Digitalization Partner flera spännande uppdrag till dig där du tillsammans med våra kunder kommer utveckla innovativa digitala lösningar.

Du kommer arbeta i team tillsammans med engagerade kollegor och delta i projekt med verksamhetskritiska system som inkluderar containerbaserade tjänster byggda på ny teknik. Som Frontend-utvecklare får du möjlighet att arbeta med allt från verksamhetskritiska system, nationella tjänster till utvecklingsprojekt med olika inriktningar samt branscher såsom, offentlig sektor, e-hälsa samt Bank och Finans.  

Utbildning och erfarenhet

  • Eftergymnasial utbildning inom system- eller datavetenskap
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • 2+ års erfarenhet av Angular / React
  • 2+ års HTML5, JSON, JavaScript 

Meriterande

  • Erfarenhet av UX/UI
  • Erfarenhet av .Net och/eller Javautveckling 
  • Erfarenhet av REST API:er
  • Agilt arbetssätt

Som inhouse konsult hos oss på Softronic får du en plattform med möjlighet att utveckla dig själv tillsammans med kompententa kollegor på en arbetsplats som präglas av gemenskap. Vi ger dig verktygen att vidareutveckla dig tillsammans med våra kunder med hjälp av certifieringar, kurser och utmanade projekt. För att trivas i rollen tror vi att du har ett strategiskt och strukturerad arbetssätt. Vidare är du nyfiken och tycker om att vara en del i ett team.

Vad vi erbjuder dig

På Softronic erbjuds du nya teknologier i en miljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Tillsammans med våra kunder ligger vi i framkant inom teknik och digitalisering. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till innovativa lösningar. Vår arbetskultur präglas av gemenskap, teamkänsla och många skratt och här får en möjlighet att jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Och när du behöver ett avbrott eller social stimulans, då kan du köra innebandy på måndagar, fotboll på fredagar, vara med på spelkvällar, ta en kaffe i solen på någon av våra takterrasser, en löprunda med kollegorna längst med vattnet, eller kanske har du andra intressen som vi kan få ta del av? 

Kontaktperson
Avan Shali
Talent Acquisition Specialist
0706686466
avan.shali@softronic.se