Frontend-utvecklare med intresse för Angular och React sökes till Stockholm!

Sista ansökningsdag: 2022-12-04

Stad: Stockholm

Ansök

Har du minst 3 års erfarenhet av frontend-utveckling och vill bidra till samhällsnytta genom GoodTech? Är du även intresserad av Angular och React? Just nu har vi en intressant öppning i Stockholm för dig som vill utveckla användarvänliga och funktionella systemlösningar. Ta chansen att söka denna tjänst redan idag – urval sker löpande! 

Varför Softronic?

Softronic är en trygg och stabil arbetsgivare som funnits sedan 1984. Vi har gått igenom samhällskritiska händelser såsom konjunktursvängningar och pandemi utan nedgång i vår verksamhet. På Softronic värdesätts livsbalans där vi satsar på gemenskap, kunskapsdelning och kompetensutveckling genom exempelvis aktiviteter och nätverkande av olika slag. 

Vidare erbjuds du:  

  • En omväxlande arbetsroll där ingen dag är den andra lik 
  • Individanpassad karriär- och kompetensutveckling 
  • Möjlighet till hybrid arbetsplats  

Om rollen  

Som frontendutvecklare jobbar du med innovativa och säkra systemlösningar. I rollen kommer du både jobba med nyutveckling och förvaltning av digitala funktioner och komponenter samt säkerställa en god användarupplevelse. 

I din roll kan du exempelvis komma att jobba inom offentlig sektor eller bank och finans. Vi är verksamma inom många olika branscher och är mån om att hitta det uppdrag som passar dig bäst! 

Exempel på arbetsuppgifter:

– Ha ett nära samarbete med UX-designers där du utgår från deras skisser och prototyper
– Delta i agila utvecklingsteam
– Driva framtagning av tillgängliga tjänster enligt WCAG
– Peer-reviews, versionshantering och kodgranskning 

Känner du igen dig? 

– Eftergymnasial bakgrund inom data- eller systemvetenskap alternativt motsvarande utbildning
Minst 3 års erfarenhet av modernt frontendramverk såsom React eller Angular 
– Erfarenhet av att jobba nära UX-designers
– God förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal såväl som i skrift 

Det är meriterande om du har

God kunskap om WCAG och andra regelverk för tillgänglighet
Erfarenhet av förvaltning och nyutveckling 

När det kommer till personliga egenskaper tror vi att du är noggrann och ansvarstagande samt att du kan hitta en balans mellan att vara detaljorienterad och att se till en helhet. Vi tror även att du jobbar bra självständigt såväl som i team.

Vad erbjuder vi dig?

Nyrenoverat kontor i Hammarby Sjöstad, nära till kommunikationsmöjligheter 
En arbetsplats som värdesätter livsbalans där vi satsar på gemenskap, kunskapsdelning och kompetensutveckling 
Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag m.m.
– Resor med hela affärsområdet 

Om Softronic  

Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.  

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder. 

Låter tjänsten intressant? Ansök i så fall redan idag då urval sker löpande. För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Anders Wannfors på telefon 073 811 32 01 eller mail anders.wannfors@softronic.se.