Full-stack .NET utvecklare inom webbutveckling och e-handel

Sista ansökningsdag: 2021-06-24

Stad: Stockholm

Vi får nu in mycket nya roliga kunder och söker därför nu en ny kollega till vårt webbutvecklings- och e-handels team!

Vi arbetar med allt ifrån kunder som säljer sängar och elfordon på nätet till andra som säljer resor och kurser. Kundstocken är bred och internationell och vi är en tajt och inkluderande arbetsgrupp som hjälper varandra och våra kunder att utvecklas. Alla bidrar med sin kompetens, vi lär och lär ut. Som en del av teamet har du mycket frihet under ansvar. Vi arbetar så agilt vi kan, fokuserat men med tid för en kopp kaffe och skratt.

Vårt framgångsrecept bygger på att vi som rådgivare och leverantör kan effektivisera kundernas verksamhet med ny teknik, smart processutveckling och hitta nya affärsmöjligheter. Vi bidrar till samhällsutvecklingen och har ett stort hållbarhetstänk – allt ifrån medarbetarna till miljön.
Vi jobbar med moderna utvecklingsspråk och är aldrig främmande för att ligga i framkant. Just nu har vi extra högt tryck på våra leveranser, främst inom tekniker såsom:
 – .Net 5
 – .Net Core
 – Angular 11
 – Vue JS
 – React

Vi söker dig som har några års erfarenhet av systemutveckling. Du levererar bra kvalitet och trivs med att jobba i grupp. Även om några av kunderna är internationella så behöver du kunna kommunicera på svenska, både i tal och skrift.

Att jobba på Softronic innebär inte bara trevliga kollegor och roliga uppdrag.  Vi satsar även på kompetensutveckling – både genom regelbundna sammankomster som vi kallar Softskills där alla som vill kan delta, som åhörare eller presentatör. Vill man fördjupa sig på egen hand har vi ett tätt samarbete med Microsoft och har kontinuerligt pågående utbildnings- och certifieringsprogram.

Vi jobbar professionellt och med starkt kundfokus samtidigt som vi tycker att sociala aktiviteter är viktigt, i synnerhet nu när de flesta jobbar hemifrån. För tillfället sker alla aktiviteter digitalt, vi kör bl a fika, luncher och quiz. Våra konsultchefer har täta kontakter med alla anställda. Kollegorna är en härlig mix av kvinnor och män, en del kommer direkt från högskolan, vissa har lång erfarenhet, några är inne på sin andra anställningsrunda och en del är mitt uppe i småbarnsåren. Hos oss kan du helt enkelt jobba i alla skeden i ditt yrkesliv!

Vi är ganska stolta också…vi har vunnit Radars stora leverantörsgranskning två år i rad. Den senaste utmärkelsen var en internationell guldmedalj i hållbarhet. Välkommen du också!

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Theres Hesselgren Zaar (HR) på thz@softronic.se alt tfn 0708-813 073 eller Robin Helt (Konsultchef/PL för teamet) på robin.helt@softronic.se alt tfn 0709-34 33 73