Full-stack .NET utvecklare Level 2

Sista ansökningsdag: 2023-06-29

Stad: Malmo

Ansök

Är du systemutvecklare inom .Net som trivs att jobba i team och gillar att ha tydligt kundfokus? Till region Syd söker vi två nya medarbetare till våra utvecklingsteam – team med genuin laganda. 
På Softronic jobbar vi med ett helhetsgrepp kring systemutveckling, verksamhetsutveckling, drift och applikationsförvaltning. Vi har en bred kundkrets med stora som små kunder i mycket varierande branscher och efterfrågan på våra tjänster bara växer och växer.  

Vad vi söker 
Vi söker dig som arbetar med systemutveckling och som gillar att skapa tillsammans med medarbetarna nära kunderna. Du har förmågan att samarbeta, inspirera andra, skapa förtroende både hos kollegor och ta ägandeskap i såväl kundsammanhang som för tekniken. 

Vi tror dessutom att du har: 
Minst 3 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling inom C#/.NET, backend eller fullstack 
– SQL kunskap 
– Erfarenhet av agila metoder 
– Arbetat med ramverk som Vue, Angular eller liknande 
– mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Om arbetet 
Din roll kommer att innebära allt från att vara delaktig i att sätta strukturen för modern systemutveckling hos kund till att hantera hela utvecklingskedjan och komma med egna initiativ på problemlösning. 

Vi arbetar med ett hybridkoncept vilket betyder att teamen själva bestämmer hur mycket man vill vara på plats på jobbet respektive arbeta hemifrån. Dock ser vi gärna att du inledningsvis spenderar merparten av tiden på kontoret. I region Syd är kontoret placerat i Malmö.  

Om Softronic 
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.  

Vårt framgångsrecept bygger på att vi som rådgivare och leverantör kan effektivisera kundernas verksamhet med ny teknik, smart processutveckling och hitta nya affärsmöjligheter. Vi bidrar till samhällsutvecklingen och har ett stort hållbarhetstänk – allt ifrån medarbetarna till miljön. 

Att jobba på Softronic innebär inte bara trevliga kollegor och roliga uppdrag.  Vi satsar även på kompetensutveckling – både genom regelbundna sammankomster som vi kallar Softskills där alla som vill kan delta, som åhörare eller presentatör. Vill man fördjupa sig på egen hand har vi ett tätt samarbete med Microsoft och har kontinuerligt pågående utbildnings- och certifieringsprogram. 

Kontakt 
Varmt välkommen att kontakta Theres Hesselgren Zaar på tfn 0708-81 30 73 alt thz@softronic.se eller Gea Alsterberg på tfn 0709-34 34 61 alt gea.alsterberg@softronic.se