Full-stack .NET utvecklare

Sista ansökningsdag: 2022-10-16

Stad: Stockholm

Vi får in mycket nya roliga kunder och söker därför nu en ny kollega till ett av våra utvecklingsteam!

Vi arbetar med allt ifrån kunder som säljer sängar och elfordon på nätet till andra som säljer resor och kurser. Kundstocken är bred och internationell och vi är en tajt och inkluderande arbetsgrupp som hjälper varandra och våra kunder att utvecklas. Alla bidrar med sin kompetens, vi lär och lär ut. Som en del av teamet har du mycket frihet under ansvar. Vi arbetar så agilt vi kan, fokuserat men med tid för en kopp kaffe och skratt.

Vårt framgångsrecept bygger på att vi som rådgivare och leverantör kan effektivisera kundernas verksamhet med ny teknik, smart processutveckling och hitta nya affärsmöjligheter. Vi bidrar till samhällsutvecklingen och har ett stort hållbarhetstänk – allt ifrån medarbetarna till miljön.
Vi jobbar med moderna utvecklingsspråk och är aldrig främmande för att ligga i framkant. Just nu har vi extra högt tryck på våra leveranser, främst inom tekniker såsom:
 – .Net 5
 – .Net Core
 – Angular 11
 – Vue JS
 – React

Vi söker dig som har några års erfarenhet av systemutveckling. Du levererar bra kvalitet och trivs med att jobba i grupp. Även om några av kunderna är internationella så behöver du kunna kommunicera på svenska, både i tal och skrift.

Att jobba på Softronic innebär inte bara trevliga kollegor och roliga uppdrag.  Vi satsar även på kompetensutveckling – både genom regelbundna sammankomster som vi kallar Softskills där alla som vill kan delta, som åhörare eller presentatör. Vill man fördjupa sig på egen hand har vi ett tätt samarbete med Microsoft och har kontinuerligt pågående utbildnings- och certifieringsprogram.

Om Softronic
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Kontakt
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Tomas Anderberg på tomas.anderberg@softronic.se alt. 0708-813 152