Full-stack utvecklare .NET utvecklare inom försäkring och bank/finans

Sista ansökningsdag: 2021-08-07

Stad: Stockholm

Vi behöver utöka vårt team med ytterligare en utvecklare. Vi söker dig som har några års erfarenhet av systemutveckling med inriktning på Microsoftteknik. Det viktigt att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

Vi är en sammansvetsad och inkluderande grupp som hjälper varandra och våra kunder att utvecklas. Alla bidrar med sin kompetens, vi lär och lär ut. Som en del av teamet har du mycket frihet under ansvar. Vi arbetar så agilt vi kan, fokuserat men med tid för en kopp kaffe och skratt.

Våra kunder är verksamma inom Livförsäkring, Sakförsäkring och Captive Insurance. Flertalet av våra kunder bedriver verksamhet både nationellt och internationellt. Försäkringsbranschen är i ständig förändring vilket ställer höga krav på oss. Vårt framgångsrecept bygger på att vi som rådgivare och leverantör kan effektivisera kundernas verksamhet genom moderna tekniska lösningar och en bra förståelse för de verksamhetsutmaningar kunden står inför. Genom våra system och arbete bidrar vi till samhällsutvecklingen och har ett stort hållbarhetstänk – alltifrån medarbetarna till miljön.

Att jobba på Softronic innebär inte bara trevliga kompetenta kollegor och roliga uppdrag. Vi satsar även mycket på kompetensutveckling, både på gemensam såsom individuell nivå. De gemensamma regelbundna sammankomsterna kallar vi för Softskills och här kan man delta både som åhörare och presentatör. Vill man fördjupa sig på egen hand har vi ett tätt samarbete men Microsoft och har kontinuerligt pågående utbildnings- och certifieringsprogram.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Theres Hesselgren Zaar, thz@softronic.se alt 0708-813073 eller Tomas Anderberg, tomas.anderberg@softronic.se alt 0708-813152