Gate 1 – trainee/introduktionsprogram för juniora utvecklare

Sista ansökningsdag: 2021-05-19

Stad: Stockholm

Där skolan slutar och karriären börjar
Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Tillsammans med våra kunder verkar vi för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid. Det är vad vi kallar GoodTech. Vill du vara med på denna spännande resa?

I september 2021 startar en ny omgång av Softronic Gate1 – utbildningen för framtidens IT-konsulter. Gate 1 är en möjlighet att snabbt komma igång och arbeta i spännande uppdrag med leveranser till kund parallellt med en gedigen introduktionsutbildning. Gate 1 är inriktat såväl på projektarbete/projektledning, som utveckling på den senaste tekniken i Microsoft och Javamiljö. Den teoretiska delarna i utbildningen varvas med introduktion till konsultrollen på Softronic. Fyra dagar i veckan jobbar du i ett skarpt projekt tillsammans med seniora kollegor och får praktisk erfarenhet. En dag i veckan genomförs tillsammans med hela Gate 1 teamet, dessa dagar leds av erfarna konsulter och ledningen från Softronic.

Är du nyutexaminerad civilingenjör eller systemvetare? Då är Gate 1 ett riktigt bra nästa steg för dig. För att bli en av de utvalda måste du ha erfarenhet av systemutveckling (t ex examensarbete, arbeten under studietiden eller projektarbeten). Vidare vill vi att du har bra akademiska meriter. Softronic Gate 1 genomförs på svenska i Stockholm.

Känns det spännande?
Om du är nyfiken på konsultrollen och gillar problemlösning – skicka in din ansökan. Din ansökan ska vara inne senast 31 maj. Intervjuer sker löpande, så annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdagen. Har du frågor är du välkommen att ringa Therés Hesselgren Zaar på telefon 0708-813 073 för mer information.