Gate 1 – trainee/introduktionsprogram för juniora utvecklare

Sista ansökningsdag: 2023-02-11

Stad: Stockholm

Ansök

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Tillsammans med våra kunder verkar vi för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid. Det är vad vi kallar GoodTech. Vill du vara med på denna spännande resa?

I februari/mars 2023 startar en ny omgång av Softronic Gate1 – utbildningen för framtidens IT-konsulter. Gate1 är en möjlighet att snabbt komma igång och arbeta i spännande uppdrag med leveranser till kund parallellt med en gedigen introduktionsutbildning. Gate1 är inriktat såväl på projektarbete/projektledning, som utveckling på den senaste tekniken i Microsoft och Javamiljö. Den teoretiska delarna i utbildningen varvas med introduktion till konsultrollen på Softronic. Fyra dagar i veckan jobbar du i ett skarpt projekt tillsammans med seniora kollegor och får praktisk erfarenhet. En dag i veckan genomförs tillsammans med hela Gate1 teamet, dessa dagar leds av erfarna konsulter och ledningen från Softronic. 

Är du nyutexaminerad civilingenjör eller systemvetare? Då är Gate1 ett riktigt bra nästa steg för dig. För att bli en av de utvalda måste du ha erfarenhet av systemutveckling (t ex examensarbete, arbeten under studietiden eller projektarbeten). Vidare vill vi att du har bra akademiska meriter. Softronic Gate1 genomförs på svenska i Stockholm.

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder. 

Känns det spännande?
Om du är nyfiken på konsultrollen och gillar problemlösning – skicka in din ansökan. Din ansökan ska vara inne senast 6/2. Intervjuer sker löpande, så annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdagen. Har du frågor är du välkommen att ringa Therés Hesselgren Zaar på telefon 0708-813 073 för mer information.