IT-konsulter med Jönköping som bas

Sista ansökningsdag: 2023-02-16

Stad: Stockholm

Ansök

Vill du arbeta från Jönköping?

Vill du jobba och utvecklas tillsammans med duktiga kollegor som drivs av att göra samhällsnyttig teknik – Goodtech? Vi söker dig som brinner för att skapa kundnytta, bygga smarta lösningar och utvecklas tillsammans med kollegorna. 

Jönköping med omnejd är en spännande region med mycket kompetens inom Softronics kärnområden. Vi har redan ett antal medarbetare baserade i regionen och vill gärna fortsatta satsa och bygga ut vår verksamhet där. Just nu är vi i en spännande fas där vi satsar mycket på dataanalys, AI och automationer samtidigt som vi har ett fortsatt behov och intresse för mer traditionella systemutvecklingsprojekt. 

Vi söker bland annat, men inte uteslutande:
 – Utvecklare
 – Projektledare
 – Kravanalytiker
 – Testare
 – Testledare 

Erfarenhet och utbildning
Vi är övertygade om att det är dina personliga egenskaper som är viktigast för att lyckas som konsult hos oss, men vi vill även se att du har:
 – Högskole- eller universitetsutbildning
 – Flytande kunskaper i svenska och engelska 

Vi tror också att det kan underlätta om du har:
 – Utbildning, erfarenhet eller intresse för Machine learning, AI eller dataanalys 

Vem är du?
För att trivas som konsult på Softronic är det viktigt att du är flexibel, lösningsorienterad och tycker om att samarbeta med både kollegor och kunder. Vi hoppas också att du, precis som vi, älskar att lära dig nya saker och hela tiden vill utvecklas.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du möjlighet att utveckla ditt CV med spännande uppdrag för några av Softronics ca 600 kunder. Vår kundbas spänner från myndigheter och medlemsorganisationer till stora internationella företag och täcker de flesta industrier.  

För oss är det viktigt att du som konsult känner att du trivs och utvecklas i dina uppdrag och försöker så långt det är möjligt matcha dig med den typ av uppdrag som du själv är intresserad av. Vi kommer satsa på din kompetensutveckling, och avsätter tid och pengar för utbildningar och certifieringar för att stärka din profil och bygga ditt CV.

En av Softronics stora styrkor är alla fantastiska kollegor, och det är något som vi vill att du ska uppleva även när du är ute på uppdrag. Därför sätter vi stor vikt vid att chefer och kollegor finns tillgängliga för stöd för dig. 

Om oss
Denna tjänst är förlagd till vårt affärsområde Solution Partner som har stort fokus på AI och Automation. Affärsområdet är i ett spännande expansivt skede där rekryteringen av denna tjänst är en viktig del i planerna för framtiden. 

Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Kontakt
Välkommen att kontakta Kerstin Helldal på kerstin.helldal@softronic.se alt 070-881 32 62 eller Tommy Paanola på tommy.paanola@softronic.se alt 070-3110027