IT-specialist

Sista ansökningsdag: 2024-08-22

Stad: Sundsvall

Ansök

 

Är du en person som brinner för utveckling, DevOps eller kanske teknisk test? Eller tycker du att AI, molntjänster och machine learning låter spännande? Är du dessutom en person som trivs i en organisation som backar upp dig och låter dig växa på både din personliga och professionella bana? Trivs du med frihet under ansvar i en liten, snabbrörlig och kompetent organisation där du kan och vill påverka? Är svaret ja är du rätt person för oss!

Som medarbetare på Softronic får du allt det tillsammans med möjligheten till en mycket flexibel och lukrativ lönemodell. Nästan oavsett vad du vill specialisera dig som inom IT har vi kompetensen i vår organisation för att ge dig de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling. Hos oss är din trivsel dessutom ett av våra allra viktigaste fokusområden.

För att du ska lyckas på bästa sätt i våra nuvarande uppdrag så tror vi att du har en relevant utbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Skicka in din ansökan till oss redan idag då vi kommer att göra vårt urval och anställa löpande i takt med att vi hittar våra nya kollegor.  

Om oss
Vi är ett It-företag som består av högt specialiserade konsulter och hos oss finner du kompetens inom de flesta områden av it-spektret. För oss är det viktigt att vi trivs på jobbet och med våra kollegor och att vi har roligt tillsammans. Våra kunder är myndigheter och industriföretag i regionen men även kommuner, startup-bolag, Regionen med flera ingår i vår breda kundbas.

Välkommen att kontakta Magnus Gode på telefon 070 – 232 81 84 för mer information eller för att boka en intervju. 

Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes.