IT-specialister till Softronic

Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Stad: Stockholm

Ansök

Vill du starta 2023 med att göra ditt livs bästa karriärval?
Vill du vara med och bidra till en genuin och inkluderande arbetsplats?
Vill du utvecklas till din fulla potential tillsammans med andra IT-specialister?
Då är Softronic, som nu etablerar sig i Karlstad, rätt arbetsplats för dig! 

Du kan se fram emot att välkomnas av arbetskamrater som gillar att jobba med varandra och där alla har lika stor möjlighet att påverka sin arbetsdag i en tillitsfull miljö. Det är stort fokus på att hitta allas bästa plats så att vi tillsammans blir riktigt starka och kan utvecklas dit vi vill. Här behöver du inte byta jobb för att få ett utvecklande uppdrag, generösa villkor eller bli sedd. 

Vårt mål är att vara Karlstads mest genuina arbetsgivare för IT-specialister. Vi tror på långsiktiga relationer mellan människor. Våra kunder vet att vi står för kvalitet och stabilitet. Våra medarbetare vet att vi har deras rygg. Detta tillsammans med entreprenörsandan i bolaget är viktiga grundstenar för byggandet av Softronic Karlstad.

Jobbar du idag med Systemutveckling, Java, .NET, AI/BI, Cyber Security, Cloud, Integration så har du förutsättningar för att passa bra hos oss och vårt erbjudande till dig är i en klass för sig.  

Varmt välkommen hälsar dina framtida kollegor samt teamet bakom Softronic Karlstad! 

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.
Teamet bakom Softronic Karlstad har lång erfarenhet av att tillsammans skapa värde och förmåga i konsultverksamhet. Vi jobbar med långsiktiga kundrelationer, teamleveranser och åtaganden. Vår kultur genomsyras av flexibilitet, tillit och gemenskap.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta Camilla Jansson på camilla.jansson@softronic.se, 076-815 53 05 alt Mattias Svensson på mattias.svensson@softronic.se, 070-628 48 88 eller Per-Anders Hansen per-anders.hansen@softronic.se, 070-628 49 22