Java och/eller .NET-utvecklare sökes inom GoodTech!

Sista ansökningsdag: 2023-04-16

Stad: Stockholm

Ansök

Vill du jobba i en familjär organisation som värdesätter balans mellan arbete och fritid? Hos oss finns möjlighet att jobba med GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället! Vi drivs av vår värdegrund TEAM – Transparens, entreprenörskap, ansvar och mod. Nu söker vi dig med 3 års erfarenhet inom Java och/eller .NET som vill ha möjlighet att jobba med spännande uppdrag i tvärfunktionella leveransteam. Ansök idag så kontaktar vi dig – vi tillämpar löpande urval!   

Om rollen   

På Softronic har vi ofta långa åtaganden där vi tar stort ansvar. Våra starka och långa relationer med våra kunder ger möjlighet att få jobba i olika typer av uppdrag vilket skapar variation och möjlighet att ständigt utvecklas.  

I din roll som systemutvecklare kommer du jobba med innovativa och driftsäkra tekniska lösningar. Syftet med ditt arbete är att förenkla både kunders och slutanvändares arbete och vardag.  

Dina arbetsuppgifter är bland annat:  

– Samarbeta i ett eller flera tvärfunktionella leveransteam, exempelvis genom dagliga standups samt demos och retrospektiv i samband med varje release 
– Utveckla i C# .NET och/eller Java 
– Arbeta med Jira och Confluence som arbetsverktyg 
– Implementera och driftsätta ändringar i både nya- och befintliga tjänster  
– Ha dialog med både kunder, kravställare och dina kollegor i leveransteamet  

Känner du igen dig?  

Vi tror att du har:     

– Högskole- eller universitetsutbildning inom system- och datavetenskap eller motsvarande utbildning   
– Några års arbetslivserfarenhet som utvecklare inom Java och/eller .NET  
– Förmåga att obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift 

Meriter: 

– Tidigare erfarenhet som konsult 
– Goda kunskaper om databaser 
– Erfarenhet av relationsdatabaser Microsoft SQL Server 

När vi ser till dina personliga egenskaper tror vi att du är analytisk, noggrann och initiativtagande. Vi tror att du kan säkerställa kvalitet genom förmågan att se till en produkts helhet och inte fastnar på en detaljnivå. Vidare tror vi att du arbetar bra självgående såväl som i team.  

Om Softronic   

Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.   

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.  

Om det här låter som något för dig så är du välkommen in med din ansökan. Har du frågor, kontakta gärna Lovisa Ekblad, lovisa.ekblad@softronic.se