Javautvecklare med ledaregenskaper

Sista ansökningsdag: 2022-06-17

Stad: Stockholm

Vi söker dig som är eller strävar att bli lead i ett team med javautvecklare. Du har minst fyra års erfarenhet som systemutvecklare och har goda ledaregenskaper. Vill du jobba med nya teknologier och i en miljö där vi uppmuntrar till kreativitet och nytänkande så är du rätt person att söka. Vi och våra kunder ligger i framkant inom tekniken och här kommer du få möjlighet att arbeta tillsammans med många kompententa kollegor i ett av våra större kundåtaganden.
Vi jobbar med underhåll och vidareutveckling av kundens verksamhetskritiska system med tonvikt på hög tillgänglighet, tillförlitlighet och säkerhet. Vi driver och deltar i nyutvecklingsinsatser och -projekt med de senaste teknikerna inom microservices, containers, verktygskedjor och automatiserade miljöer. Vi strävar kontinuerligt mot ett Devops-centriskt förhållningssätt i alla våra uppdrag.

Känns något (du behöver inte behärska allt såklart) av nedan bekant eller intressant för dig så sök tjänsten, det kommer bli kul och utmanande för rätt person.

 –  Erfarenhet av systemutveckling i Java, version 8 och högre
 – Erfarenhet av utveckling med Spring Boot
 – Erfarenhet av versionshantering med Git
 – Erfarenhet av relationsdatabaser såsom PostgreSQL, MySQL, Oracle, SQL-server
 – Erfarenhet av byggverktyg såsom Maven och Gradle
 – Erfarenhet av applikationsservers, till exempel JBoss/Wildfly, Tomcat
 – Vana att jobba i agila team och med agila metoder som Scrum och/eller Kanban
 –
En god förståelse för vad Säker Systemutveckling innebär i ditt dagliga arbete
 – En förmåga att ta ansvar för ditt system
också efter det har driftsatts
 – Erfarenhet av JavaEE är meriterande
 – Erfarenhet av någon frontend-teknologi, såsom Angular eller React är meriterande
 – Erfarenhet av no-SQL databaser, till exempel Mongo DB är mycket meriterande
 – Erfarenhet av microservices-arkitektur är mycket meriterande
 – Erfarenhet av containerteknologi, Docker och Kubernetes är mycket meriterande
 – Erfarenhet av Cloud Computing, gärna med AWS, är mycket meriterande
 

Du behöver behärska svenska i såväl tal som skrift, då de flesta av våra kunder kommunicerar på svenska. Arbetet som konsult innebär kundkontakt, varför vi sätter stort värde på social förmåga. 

Vad vi erbjuder dig
Ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss får du jobba med mycket kompetenta kollegor och både lära av andra och lära ut. I våra uppdrag får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till lösningen. Vi jobbar både i projekt inhouse och som specialister i kundens verksamhet.

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Kontakt
Tycker du att det här låter som en spännande möjlighet? Skicka in din ansökan eller kontakta Anna Hammarberg på telefon 070-9343454 för mer information.