Javautvecklare som vill göra skillnad

Sista ansökningsdag: 2022-06-17

Stad: Stockholm

Vi söker en senior Javautvecklare till ett av våra projektteam. Tillsammans med teamet kommer ni som göra skillnad för användarna genom smart teknik. Du kommer få vara med och utveckla innovativa samhällskritiska nationella tjänster som ständigt vidareutvecklas och som bidrar till verklig samhällsnytta – det vi kallar Good Tech.

Vi vill att du har du har/kan
 – Utbildning inom system- eller datavetenskap
 – Erfarenhet av Java EE / J2EE
 – Goda kunskaper i svenska
 – Extra bonus är om du har erfarenhet av containerbaserade tjänster, frontendramverk och/eller web services.

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Kontakt
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Anders Wannfors på anders.wannfors@softronic.se alt 0738-11 32 01