Javautvecklare som vill jobba med ny modern teknik

Sista ansökningsdag: 2021-11-04

Stad: Stockholm

Är du Javautvecklare med några års arbetserfarenhet som vill jobba med nya teknologier i en miljö där vi uppmuntrar till kreativitet och nytänkande? Välkommen till vårt team! Vi och våra kunder ligger i framkant inom tekniken och här kommer du få möjlighet att arbeta tillsammans med många kompententa kollegor och spännande kunder.

Vi driver projekt i green field format, d.v.s. nya fräscha lösningar och nyttjar de senaste teknikerna inom Microservices, Containers, API-Management och Big Data med hjälp av DevOps och hög grad av testautomatisering. Vi är ett växande företag och arbetar främst med teamuppdrag där vi levererar färdiga lösningar till våra kunder. Ibland jobbar teamet inhouse och ibland sitter vi ute hos kunden.

Vi tror att du har utbildning inom system- eller datavetenskap och gärna erfarenhet av Java version 8 och uppåt. Har du erfarenhet av containerbaserade tjänster är det ett plus. Du behöver behärska svenska i såväl tal som skrift, då de flesta av våra kunder kommunicerar på svenska. Arbetet som konsult innebär viss kundkontakt, varför vi sätter värde på social förmåga. 

Vad vi erbjuder dig
Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss får du jobba med mycket kompetenta kollegor och både lära av andra och lära ut. I våra uppdrag får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till lösningen. Vår arbetskultur präglas av högt i tak, många skratt och inkludering. Vi tror på laget före jaget och vill du göra mer än att bara jobba så finnas här många möjligheter till social stimulans. Ta en kaffe i solen på någon av våra takterrasser eller ta en löprunda med kollegorna längst med vattnet eller kanske spela fotboll i vårt Korpenlag.  

Tycker du att det här låter som en spännande möjlighet? Skicka in din ansökan eller kontakta Therés Hesselgren Zaar på thz@softronic.se alt tfn 0708-813073