Konsultchef för vår Servicedesk med tjänsteägaransvar

Sista ansökningsdag: 2022-05-25

Stad: Stockholm

Vi söker en chef till vår Servicedesk som även kommer ha tjänsteägaransvar. Arbetet omfattar budget-, leverans-, och personalansvar, även schemaläggning och bemanningsplanering. I den dagliga driften säkerställer du att allt flyter på och fungerar. Du stöttar i att prioritera ärenden och vid behov agera Incident-, Change-, och Problem koordinator.
Du arbetar strukturerat med tjänsternas utveckling och förvaltning samt upprätthåller och budget. Du för en dialog med kunder för att fånga behov, värdera de och vidareutveckla Softronics tjänst. Likaså följer du aktivt teknikutvecklingen på området för att säkerställa att Softronics IT-tjänster ligger i framkant av den tekniska utvecklingen. Du har ett tydligt ansvar för tjänsternas mål, leveranser, tidplan och budget. I rollen ingår att utbilda, kommunicera och sälja tjänsterna.

Vem är du?
Vi söker dig som driven, trygg, empatisk och kommunikativ ledare. Du har en god förmåga att bygga upp och utveckla relationer. Du motiveras av att ge en god service och är ordningsam. Du är målorienterad, stresstålig och har ett stort fokus på resultat.

Vi ser att du har:
 – Erfarenhet av tjänsteägarskap
 – ITIL certifiering, alternativt kunskap om ITIL förvärvad genom erfarenhet
 – Chefserfarenhet av operativt ledarskap med personal- och budgetansvar inom IT
 – Förmåga och erfarenhet av att driva förändrings-, och förbättringsarbete
 – Kunskap inom supportprocesser
 – Erfarenhet av bemanningsplanering
 – Erfarenhet av att arbeta som Incidentkoordinator/manager
 – Tidigare erfarenhet av att leda en servicedesk

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Kontakt:
Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Therés Hesselgren Zaar på thz@softronic.se eller tfn 0708-813 073