Leveransansvarig

Sista ansökningsdag: 2023-10-08

Stad: Stockholm

Ansök

Till ett av våra stora kundåtaganden söker vi en Leveransansvarig som kan ansvara för och utveckla tjänsteleveransen i enlighet med överenskomna processer. Vi har en bred leverans till kunden, vi är deras IT-partner och ansvarar för bland annat drift och flertalet applikationer. En stor del av våra anställda är involverade i tjänsteutförandet och det är Leveransansvariges uppgift att samordna och kommunicera. Rollen är nära kund och våra interna leveransorganisationer – en mycket viktig spindel i nätet.

Du arbetar under stort eget ansvar men i nära samarbete med både kundens IT-organisation och Softronics sälj- och leveransteam. Tillsammans ansvarar ni för att förvalta och vidareutveckla IT-leveranser hos kunden idag och på sikt.

Exempel på arbetsuppgifter:
 – Ansvarig för den tekniska leveransen av avtalade tjänster och processer
 – Rapportering till kund (och internt) avseende samtliga tjänster i leveransen
 – Se till att beslutade åtgärder verkställs i enlighet med fastställda processer
 – Resurshantering
 – Identifiera, hantera och minimera risker
 – Följa upp KPI:er såsom kundnöjdhet och lönsamhet
 – Säkerställa att processer och rutiner utförs på ett effektivt sätt
 – Tillsammans med Softronics tjänsteägare utveckla våra tjänster
 – Kontinuerlig dialog med Kundansvariga
 – Aktivt bidra med mer- och tilläggsförsäljning

För att trivas i rollen
Vi tror att du är en social och serviceinriktad person som är tydlig i din kommunikation. Det är viktigt att du är strukturerad och är van att hantera många parallella aktiviteter – i våra stora leveranser är det många inblandade intressenter. Du behöver känna dig bekväm med att ta en central roll, men det är viktigt att så sker med ödmjukhet och prestigelöshet. För rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av SDM, KAM/TAM eller kanske projektledare. Du kommer från IT-branschen och känner dig hemma i drift och förvaltning. Framför allt är du ansvarstagande och trygg i dig själv och dina tidigare erfarenheter.

Vad du erbjuds
Vi kan erbjuda en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus. Du kommer ingå i ett team av seniora kollegor som stöttar varandra i sina respektive åtaganden. Genom att fokusera på kundens affärsverksamhet och affärsnytta erbjuds du även möjligheten att utvecklas genom att lära dig nya branscher.

Om Softronic och GoodTech
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.
Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Låter detta intressant, tveka inte att skicka in din ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Om du har några frågor kring rollen eller hur det är att jobba som konsult är du varmt välkommen att kontakta Theres Hesselgren Zaar på thz@softronic.se. Observera att vi inte tar emot eller hanterar ansökningar via e-post.