Lösningsarkitekt/ Konsult / Softronic / Stockholm

Sista ansökningsdag: 2021-05-23

Stad: Stockholm

Vill du jobba som arkitekt i en central plattform inom nationell e-hälsa? Vill du att du göra skillnad i din yrkesroll? 

Nu söker vi en stjärna även känd som lösningsarkitekt som vill vara med och stötta våra kompetenta utvecklare att leverera vacker kod. Bli en del av Softronic och jobba med samhällsnyttiga projekt som når ut till tusentals användare!

Vad du kommer att göra 
I rollen som lösningsarkitekt kommer du att ansvara för det tekniska ledarskapet i en central plattform inom e-hälsa som står inför flera spännande utvecklingsprojekt. Du kommer använda dig av teknik och ramverk som ligger i framkant men även utgå från välbeprövade lösningar och metoder. I dina arbetsuppgifter ingår utredningar, krav, design av arkitektur och implementation. Du kommer som lösningsarkitekt att ha stort inflytande och ansvar för de teknik- och arkitekturval som kommer att forma framtiden för plattformen.  

Utbildning och erfarenhet

  • Högskole- eller universitetsutbildning inom system- och datavetenskap
  • Flytande kunskaper i svenska, tal och skrift
  • 5+ års erfarenhet som lösningsarkitekt
  • Erfarenhet av integrationer
  • Bakgrund som utvecklar inom Java / .Net

Meriterande

  • Erfarenhet av Öppen källkod
  • Erfarenhet av Mikrotjänster
  • Erfarenhet av Molnplattformar
  • Erfarenhet av Containerbaserade system t.ex. Openshift

 

Vem är du?
På Softronic Digitalization Partner är vi ett ambitiöst agilt team när det kommer till systemutveckling. Vi arbeta med moderna och innovativa lösningar för att skapa en enastående upplevelse för våra kunder inom e-hälsa, bank & finans och offentlig sektor. För att lyckas i rollen som System arkitekt tror vi att du är en målinriktad konsult med ambitionen att växa vidare och ta dina kunskaper till nästa nivå tillsammans med oss på Softronic. Vidare ser vi att du är kundfokuserad och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen tillsammans med ditt team. Vi tror också att du är öppen för nya idéer och benägen att dela din kunskap med kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig
Softronic är ett bolag med mer än 30 års erfarenhet. Vi finns i många olika branscher bland annat inom e-hälsa, bank & finans samt offentlig sektor och driver stora projekt vilket innebär långsiktiga samarbeten med våra kunder. På Softronic erbjuds du nya teknologier i en miljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Tillsammans med våra kunder ligger vi framkant inom teknik och digitalisering. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till innovativa lösningar. Vår arbetskultur präglas av gemenskap, teamkänsla och många skratt. Hos oss har du en möjlighet att jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Och när du behöver ett avbrott eller social stimulans, då kan du köra innebandy på måndagar, fotboll på fredagar, vara med på spelkvällar, ta en kaffe i solen på någon av våra takterrasser, en löprunda med kollegorna längst med vattnet, eller kanske har du andra intressen som vi kan få ta del av? 

För mer information kan du kontakta Talent Acquisition Specialist Avan Shali på avan.shali@softronic.se eller på 070 668 64 66