Lösningsarkitekt

Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Stad: Stockholm

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa samhällsnytta, för en hållbar framtid. Detta kallar vi ”Goodtech” och har bemötts mycket positivt på marknaden.

Vi växer med stormsteg och behöver förstärkning av en Lösningsarkitekt

Som lösningsarkitekt på Softronic hjälper du våra kunder att utveckla nya moderna lösningar och arkitekturer som bidrar till samhällsnytta, både on-premise och i molnet. Du kommer vara involverad i spännande projekt, allt från start-ups till nationella samhällskritiska tjänster.
Dina arbetsuppgifter spänner över utredningar, krav, design av arkitektur och implementation. Du kommer som lösningsarkitekt att ha stort inflytande och ett betydande ansvar för de teknik- och arkitekturval som kommer att forma framtiden för våra kunder.

För att lyckas i denna roll behöver du
 – Du har flera års erfarenhet inom utveckling, varav minst ett år som lösningsarkitekt
 – Du har erfarenhet av arbete med etablerade metoder och ramverk för arkitektur.
–  Du gillar agil systemutveckling, och att ibland koda & realisera inom exempelvis Java eller .Net vid behov.
–  Vara nyfiken & drivande parallellt med prestigelöshet & ödmjukhet
 – Högskoleutbildning eller motsvarande
 – Du goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

För att lyckas i denna roll får du
Hos oss får du jobba med kompetenta kollegor och både lära av andra och lära ut. Kunskapsutbyte är en av våra framgångsfaktorer. Du får möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till lösningar där du utnyttjar flera av dina erfarenheter och kompetenser. Vi kommer även satsa på dig och din kompetensutveckling så du känner att du hela tiden går framåt
Softronic har insikten att trivsel är viktigt för framgångsrika medarbetare. Du får jobba med trevliga och sociala kollegor samtidigt som du utvecklas i din yrkesroll. Vår arbetskultur präglas av högt i tak, stark sammanhållning och många skratt.

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Tjänsten är placerad i Stockholm, men vi ger möjlighet att arbeta på distans och är en s.k. hybrid arbetsplats

Visst låter det intressant!
I denna rekrytering samarbetar vi med NXT Rekrytering. Har du frågor ang. tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Annika Svanström på mail annika.svanstrom@nxtinterim.se  alt. 070-750 25 25

Ansökan 
Klicka på länken så kommer du till ansökningsknappen https://nxtinterim.recman.no/job.php?job_id=245663

Sänd in din ansökan till oss redan idag då vi gör vårt urval löpande.