M365-konsult

Sista ansökningsdag: 2022-05-28

Stad: Stockholm

Vi är inne i ett spännande expansivt läge och ligger i startgroparna för ett flertal satsningar mot olika branscher och kundsegment. Vi söker nu en M365konsult för att ytterligare öka på expansionen inom Microsofts molntjänster 

Vad du kommer att göra hos oss 
På Softronic kommer du att agera i rollen soM365konsult, där du arbetar med kravinsamling, konfigurering, utbildningsystemarkitektur och utmanande lösningar med hjälp av den senaste tekniken inom området. Du kommer ingå i ett team med kompetenta konsulter inom M365 där ni tillsammans levererar till kunderna. Mentorskap är en viktig del av vår kompetensutveckling och dagliga arbete. Vi utvecklar kontinuerligt varandra och överför kompentens. Du ska ha förmåga att prata med kunder kring dess verksamhet och ha färdigheten att omvandla deras utmaningar till en lösning baserad på teknik inom Microsofts plattform. Då arbetet som konsult innebär många kontaktytor värdesätter vi att du är bekväm i sociala sammanhang. 

Känner du igen dig? 
 – Du har minst ett års praktisk erfarenhet av Microsoft M365 
 – Du har baskunskaper kring IT-teknik och arkitektur inom Microsoft Azure 
 – Du har en utbildning inom systemutveckling eller liknande 
 – Du har vilja och förmåga att ta till dig och dela med dig av kunskaper 
 – Du har förmåga att kommunicera med kunder och bidrar till en positiv stämning 
 – Du är affärsorienterad, ansvarstagande, flexibel och komfortabel socialt 
 – Du trivs i roller som innefattar utmaningar där du ser möjligheter att utforma dem utifrån din profil och erfarenheter. 

Du behöver behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift.  

Det är meriterande om du 
 – Har erfarenhet av Microsoft Intunes 
 – Är certifierad inom Microsoft M365 eller Microsoft Azure 
 – Har erfarenhet av att arbeta i projektform  

Vad vi erbjuder dig 
Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Du får jobba med mycket kompetenta kollegor och både lära av andra och lära ut. I våra uppdrag får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till lösningen. Vi jobbar både i projekt och som specialister och anställer såväl trainees som experter.  

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder. 

Låter det intressant? 
Urval och intervjuer sker löpande.
  
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontaktHenrik Lillhage på telefon 0709-394 997 eller via e-post henrik.lillhage@softronic.se OBS! Skicka inga ansökningar till denna adress. För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.  

Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes. 

Känner du någon som jobbar på Softronic? Softronic på LinkedIn