Mood Manager till Softronic

Sista ansökningsdag: 2022-08-11

Stad: Stockholm

Softronic är ett ledande konsultbolag med långsiktighet och stabilitet som fokus för både medarbetare och våra kunder. Vi har en familjär stämning och enligt våra kunder är vi bäst i klassen på att leverera verksamhetsnära IT (Radars leverantörskvalitetsgranskning 2022). Vi drivs av att vara snabbfotade, professionella och att leverera med rätt kvalitet.

Vi har en hybrid arbetsplats och är uppdelade i ett antal affärsområden vilka drivs i en entreprenörsanda med mycket eget ansvar. Softronic finns på fem olika orter och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till att driva Softronics fortsatta kultur och värderingsarbete med att skapa involvering och engagemang bland medarbetarna. Det innebär att vara aktiv i att höja medarbetarengagemanget och organisera aktiviteter för att stärka vår kultur och att det återspeglas i allt vi gör.

Rollen innebär att ansvara för att skapa en inspirerande atmosfär, stämning och varm arbetsmiljö på våra kontor på Softronic. Mer konkret innebär det att hjälpa och stötta affärsområden och Softronic som helhet i att anordna kickoffer och andra personalfrämjande aktiviteter.

Exempel på arbetsuppgifter:
 – Agera ambassadör internt och externt för bolaget, vår kultur och våra erbjudande
 – Våga prova nya metoder och kreativt föreslå, driva på och genomföra arbetet tillsammans med konsultchefer och andra kollegor
 – Vid behov vara närvarande vid aktiviteter på våra lokalkontor utanför Stockholm
 – Organisera aktiviteter som t.ex. after work, kickoffer, sport- eller kulturevenemang, event och mässor
 – Chefsstöd

Utbildning och erfarenhet
 – Utbildning eller kurser inom personal, administration eller projektledning
 – Flytande i svenska i tal och skrift
 – Några års erfarenhet av arbete inom serviceyrke eller i en liknande roll

Vi värdesätter dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du är:
 – flexibel
 – serviceinriktad
 – social
 – en glädjespridare
 – strukturerad och har en administrativ ådra

Meriterande
 – Erfarenhet inom personalutveckling, employer branding, kulturbyggande eller talent management
 – Erfarenhet inom IT-konsultbranschen 

Vem är du?
Vi tror att du som person har en genuin passion för människor och en stark tro på individens potential. Vidare har du förmågan att leda med affärer och människor i åtanke. Du kan bygga förtroendefulla relationer och att inspirera och utveckla människor. Du brinner för att skapa engagemang, delaktighet och arbetsglädje tillsammans med andra. Du kommunicerar på ett tydligt och inspirerande sätt och kan stödja och möjliggöra förändring. Du har förmågan att leverera till människors agenda genom att engagera och motivera människor i en organisation och du har en passion för att utveckla företag och medarbetare. Slutligen trivs du i IT-konsultbranschen och en kund- och tekniknära verksamhet. 

Du kommer att rapportera till Softronics ledningsgrupp. 

Om Softronic
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder. 

Kontakt
Sänd din ansökan redan idag. Urval kommer att ske under augusti. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Anna Thörnlund, Affärsområdeschef på mail anna.thornlund@softronic.se eller Charlotte Eriksson, VD på mail charlotte.eriksson@softronic.se.

Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes.