Morgonpigg drifttekniker sökes till Applikationsdrift

Sista ansökningsdag: 2023-12-22

Stad: Stockholm

Ansök

Vi söker en morgonpigg och erfaren drifttekniker till vår Applikationsdrift. Vi tror att du är kvalitetsfokuserad, noggrann och har tidigare erfarenhet av applikationsdrift i form av filhantering, batchhantering och övervakning.

Hos oss kommer du att vara en del av vårt erfarna driftteam som arbetar med en av våra största kundgrupper, a-kassor. Huvudsakliga arbetsuppgifter består av batchkontroller, ärendehantering och felsökning för ett antal olika applikationer. Detta är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Du arbetar heltid vardagar. Helg- och kvällsarbete förekommer vid behov. 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning
Kommun: Stockholm

Kvalifikationer
För tjänsten krävs att du:
 – Har tidigare erfarenhet av filhantering och ftp/sftp hantering
 – Tidigare erfarenhet av batch/filhantering
 – Att du är analytisk, kommunikativ och lösningsorienterad
  -Är noggrann och driven
 – Har ett högt kvalitetsfokus
 – Har en gymnasieexamen
 – Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:
 – Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med a-kassor eller myndigheter
 – Tidigare erfarenhet i en roll som drifttekniker
 – En akademisk bakgrund 

Att jobba hos oss
Softronic har kollektivavtal med Almega och vi erbjuder friskvårdsbidrag, teamaktiviteter och frukostar. Du kommer att gå utbildningar för att utvecklas och få verktyg för att hjälpa dig i ditt arbete. Vi jobbar tätt med daglig dialog mellan kollegor, närmsta chef och uppdragsansvarig hos kunden. Vi är ett team med mycket erfarenhet som representerar en väl etablerad leverans till en befintlig kundgrupp.

Ansökan
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag. På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mejl, så ansök till tjänsten via vår hemsida.
Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Amanda Nylunda, amanda.nylunda@softronic.se

Om Softronic
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.
Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.