.Net utvecklare till leveransteam

Sista ansökningsdag: 2022-07-13

Stad: Stockholm

Till ett av våra utvecklingsteam söker vi nu en .NET utvecklare med några års erfarenhet. Teamet arbetar med leverans av ett kundunikt verksamhetsstödjande system.  
I rollen som .Net utvecklare kommer du att utforma, utveckla och stödja hela systemet. I rollen kommer du att jobba med backendutveckling med C#,  SQL, .Net samt JavaScript. Du kommer att arbeta praktiskt, men också vara med i att skapa innovativa och hållbara lösningar. Vidare får du en möjlighet att förbättra systemet tillsammans med ditt agila team som består av utvecklare, arkitekt, projektledare, testare och verksamhetsspecialister. 

Utbildning och erfarenhet
 – Utbildning inom system- eller datavetenskap
 – Flytande kunskaper i svenska, tal och skrift
 – Erfarenheter av Microsoft .Net
 – Erfarenheter av C# 

Meriterande
 – Relationsdatabaser/SQL Server
 – API:er och REST
 – JavaScript 

Vem är du?
Precis som dina kollegor har du en affärsmässig och kundorienterad inställning, samt har en förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du delar med dig av dina kunskaper samtidigt som du gärna tar del av dina kollegors erfarenheter. 
För att lyckas i rollen bör du vara strukturerad och trivas i gränslandet kund/lösning/teknik/verksamhet. 

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder. 

Kontakt
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Therés Hesselgren Zaar på thz@softronic.se alt tfn 0708-81 30 73 eller Anders Wannfors på anders.wannfors@softronic.se alt tfn 0738-11 32 01.