.Net utvecklare till leveransteam

Sista ansökningsdag: 2021-11-08

Stad: Stockholm

Till ett av våra utvecklingsteam söker vi nu en .NET utvecklare med viss erfarenhet. Teamet arbetar med leverans av ett kundunikt verksamhetsstödjande system.  
I rollen som .Net utvecklare kommer du att utforma, utveckla och stödja hela systemet. I rollen kommer du att jobba med backendutveckling med C#,  SQL, .Net samt JavaScript. Du kommer att arbeta praktiskt, men också vara med i att skapa innovativa och hållbara lösningar. Vidare får du en möjlighet att förbättra systemet tillsammans med ditt agila team som består av utvecklare, arkitekt, projektledare, testare och verksamhetsspecialister. 

Utbildning och erfarenhet
 – Utbildning inom system- eller datavetenskap
 – Flytande kunskaper i svenska, tal och skrift
 – Erfarenheter av Microsoft .Net
 – Erfarenheter av C# 

Meriterande
 – Relationsdatabaser/SQL Server
 – API:er och REST
 – JavaScript 

Vem är du?
Precis som dina kollegor har du en affärsmässig och kundorienterad inställning, samt har en förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du delar med dig av dina kunskaper samtidigt som du gärna tar del av dina kollegors erfarenheter. 
För att lyckas i rollen bör du vara strukturerad och trivas i gränslandet kund/lösning/teknik/verksamhet. 

Vilka är vi?
Softronic är ett bolag med mer än 30 års erfarenhet. Våra kunder finns i många olika branscher bland annat e-hälsa, bank & försäkring samt offentlig sektor. Vi driver stora projekt vilket innebär ett långsiktigt samarbete. På Softronic erbjuds du nya teknologier i en miljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Tillsammans med våra kunder ligger vi framkant inom teknik och digitalisering. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till innovativa lösningar. Vår arbetskultur präglas av gemenskap, teamkänsla och många skratt. Du har möjlighet att jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Och när du behöver ett avbrott eller social stimulans, då kan du köra innebandy på måndagar, fotboll på fredagar, vara med på spelkvällar, ta en kaffe i solen på någon av våra takterrasser, en löprunda med kollegorna längst med vattnet, eller kanske har du andra intressen som vi kan få ta del av?  

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Gustaf von Dewall på telefon 070-311 01 37.