.NET-utvecklare till marknadsledande SaaS-tjänst för AML sökes!

Sista ansökningsdag: 2023-04-04

Stad: Stockholm

Ansök

Vill du arbeta i ett sammansvetsat produktteam med familjär stämning? Vi söker nu en .NET-utvecklare som vill säkerställa att produktens långsiktiga vision och marknadsposition efterlevs. Vår produkt CM1 är en SaaS-tjänst för att motverka penningtvätt som är marknadsledande i Norden.  

CM1 produktteam arbetar enligt SAFe – en beprövad arbetsmetod som större agila team använder för att säkerställa leveransens värde till slutanvändaren. Produktteamet är uppdelat i tre mindre team: Supportteam, utvecklingsteam och kundteam. Som anställd i CM1 får du möjlighet att träffa många olika kunder samt att jobba i ett nära team med engagerade medarbetare som är specialiserade inom vår SaaS-tjänst. Ansök idag – urval sker löpande!   

Läs mer om produkten CM1. 

Om rollen 

Som .NET-utvecklare är du en del av ett sammansvetsat produktteam. Produktteamet är uppdelat i tre mindre team: Utvecklingsteamet, supportteamet och kundteamet. Tillsammans utvecklar teamen produkten CM1. Produktutvecklingen sker genom både egna- och gemensamma aktiviteter i produktteamet och de tre mindre teamen. 
 
Produktteamets gemensamma aktiviteter är exempelvis månatliga möten, demos, stora produktplaneringsmöten minst fyra gånger per år och retrospektiv efter varje release. De tre mindre teamens egna aktiviteter är exempelvis dagliga stand-ups.  

Dina arbetsuppgifter är bland annat 

– Utveckla SaaS-tjänsten i C#, JavaScript och SQL samt arbeta i Jira som arbetsverktyg 
– Implementera och driftsätta ändringar i både nya- och befintliga tjänster 
– Samarbeta med både kunder, kravställare och dina kollegor i utvecklings- och produktteamet  
– Identifiera förändringsbehov och bidra med idéer till SaaS-tjänstens framtida utveckling 

Känner du igen dig? 

Vi tror att du har: 

– Eftergymnasial utbildning inom system- eller datavetenskap, alternativt motsvarande relevant utbildning 
– Minst 3 års erfarenhet av C# .NET  
God förmåga att kommunicera i både svenska och engelska i tal såväl som skrift 
 

Meriterande 

– Erfarenhet av relationsdatabaser/Microsoft SQL Server 
– Goda kunskaper om databaser 
– Erfarenhet av JavaScript 
– Förståelse för produkter från Atlassian, exempelvis Confluence och Jira 
– Branschspecifika kunskaper, t.ex. AML, KYC eller bank 

Om Softronic 

Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.  

Kontaktperson är Sandra Madstedt, sandra.madstedt@softronic.se  

Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes.