.NET utvecklare till produktteam

Sista ansökningsdag: 2021-11-01

Stad: Stockholm

Till vårt produktteam söker vi en .NET utvecklare med några års erfarenhet. Produkten är en SaaS-tjänst för att motverka Penningtvätt – CM1 som är  marknadsledande i Norden och dess kunder finns över hela världen.

I rollen som .Net utvecklare kommer du att utforma, utveckla och stödja hela produkten. I rollen kommer du att jobba med backend utveckling, SQL, .Net Framework samt JavaScript. Du kommer att arbeta praktiskt, men också vara med i att skapa innovativa och hållbara lösningar. Vidare får du en möjlighet att förbättra produkten tillsammans med ett agilt produktutvecklingsteam som består av utvecklare, arkitekter, projektledare, testare och verksamhetsspecialister. Som mer senior .NET utvecklare får du möjlighet att aktivt arbeta löpande med att säkerställa att tjänsten håller hög teknisk- och säkerhetsnivå

Läs mer om produkten CM1

Utbildning och erfarenhet
 – Utbildning, inom system- och datavetenskap
 – Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
 – Erfarenheter av Microsoft .NET Framework
 – Erfarenheter av C#

Meriterande
 – Relationsdatabaser/SQL Server
 – API:er
 – Databaser
 – .NET MVC
 – JavaScript

Vem är du
Precis som dina kollegor har du en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt har en förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor som dem är och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper samt lära dig nya från andra.
För att lyckas i rollen bör du vara strukturerad och trivas i gränslandet kund/lösning/teknik/verksamhet. 

Om Softronic
Softronic är ett bolag med mer än 30 års erfarenhet. Vi finns i många olika branscher bland annat inom e-hälsa, bank & finans samt offentlig sektor och driver stora projekt vilket innebär långsiktiga samarbeten med våra kunder. På Softronic erbjuds du nya teknologier i en miljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Tillsammans med våra kunder ligger vi framkant inom teknik och digitalisering. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till innovativa lösningar. Vår arbetskultur präglas av gemenskap, teamkänsla och många skratt. Hos oss har du en möjlighet att jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Och när du behöver ett avbrott eller social stimulans, då kan du köra innebandy på måndagar, fotboll på fredagar, vara med på spelkvällar, ta en kaffe i solen på någon av våra takterrasser, en löprunda med kollegorna längst med vattnet, eller kanske har du andra intressen som vi kan få ta del av? 

För mer information är du varmt välkommen att kontakta utvecklingschef Sandra Madstedt på telefon 070-881 31 53