Nu stärker vi teamet med Java och .NET utvecklare inom GoodTech

Sista ansökningsdag: 2022-10-30

Stad: Stockholm

Är du en driven och nyfiken frontend-, backend- eller fullstackutvecklare inom Java eller .NET? Vill du göra skillnad i din yrkesroll och bidra med ökad samhällsnytta som förbättrar vardagen för människor? Då har vi en ny jobbmöjlighet som passar dig. Ansök idag – vi tillämpar löpande urval!  

Varför Softronic? 
Softronic är en trygg och stabil arbetsgivare och här får du jobba med uppdrag som bidrar till samhällsnytta. Vi har långa relationer med kunder vilket innebär att du får ett stort kontaktnät som består kunder och kollegor. Vi har en stor blandning av juniora och seniora konsulter, så du kan ständigt utvecklas. Vi är stolta över att vi erbjuder fullservice till våra kunder, utan att vara ett jättestort bolag. Det finns även möjlighet till distansarbete. 

Om rollen 
Som utvecklare på Softronic kommer du få jobba med moderna och innovativa lösningar för att skapa en enastående upplevelse för våra kunder.  Du kommer ingå i ett eller flera cross-funktionella team med kundfokus. Våra kunder verkar inom offentlig förvaltning, bank & finans och försäkring. I varje leverans finns en kundansvarig, men du har också givetvis en konsultchef du kan vända dig till. På Softronic har vi ofta långa åtaganden där vi tar stort ansvar. Våra starka och långa relationer med våra kunder ger möjlighet att få jobba i olika typer av uppdrag vilket skapar variation och möjlighet att ständigt utvecklas.  

Vilka tekniker ingår i ett vanligt uppdrag? 
Det varierar såklart, men i många uppdrag jobbar vi med relationsdatabaser, SQL, ORM framework samt att vi anropar andras API:er och bygger egna. Därför tror vi att du har erfarenhet inom bland annat: 

– REST API   
– Molntjänster   
– DevOps 
– HTML / JavaScript   

Känner du igen dig? 
– Du drivs av att kontinuerligt jobba med förbättringar av arbetssätt och att engagera din omgivning i ditt kvalitetstänk 
– Du kan blanda din professionalism med att ha roligt med dina kollegor  
– Du har lätt för att samarbeta med både kunder och med medlemmarna i ditt team 
– Du kommunikativ och tar ett stort ansvar för dina åtaganden 
– Gillar samarbete och att bidra till ett kreativt och prestigelöst arbetsklimat 

Utbildning och erfarenhet    
– Högskole- eller universitetsutbildning inom system- och datavetenskap eller motsvarande utbildning  
– Några års arbetslivserfarenhet som utvecklare inom Java eller .NET 
– Pratar och skriver svenska och engelska obehindrat 
– Det är meriterande, men inget krav om du tidigare arbetat som konsult 

Vad erbjuder vi dig?
– Nyrenoverat kontor med tre terrasser i Hammarby Sjöstad, nära tvärbanan och knytpunkten Gullmarsplan, men också ett stenkast från Söders puls  
– Kollektivavtal  
– Tjänstepension  
– Friskvårdsbidrag  
– Tipsbonus, certifieringsbonus, rekryteringsbonus och merförsäljningsbonus  
– Långa relationer med våra kunder där vi ser varandra som partners  
– Goda möjligheter för jobbrotation till andra projekt  
– Resor med hela affärsområdet 

Om Softronic 
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.  

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder. 

Om det här låter som något för dig så är du välkommen in med din ansökan. Har du frågor, kontakta gärna Lovisa Ekblad, lovisa.ekblad@softronic.se