Proaktiv DevOps engineer

Sista ansökningsdag: 2021-05-08

Stad: Stockholm

Softronic jobbar idag med ett helhetsgrepp kring utveckling, drift och applikationsdrift och efterfrågan på våra tjänster bara växer och växer. Nu behöver vårt superhärliga DevOps team utöka med en kollega som är driven och vill hjälpa till att skapa mervärde för våra kunder genom innovation och IT-automatisering. Vi söker dig som har en relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, är proaktiv och har en god förmåga att kommunicera i tal såväl som skrift på både svenska och engelska.

För att passa i rollen tror vi att du har kunskap inom
 – Container plattformar som Kubernetes eller OpenShift
 – Infrastructure as Code samt GitOps
 – GitLab, Bamboo eller Jenkins
 – Databasservrar som Postgre, MySQL eller MongoDB
 – Bonus om du känner till Elastic Stack

Vad vi erbjuder dig
Du kommer att få möjlighet att införa och upprätthålla utvecklings- och driftmiljöer med fokus på automatisering, spårbarhet, visualisering, infrastruktur som kod – i molnet, som hybridlösning eller på marken. Vi jobbar tillsammans, alla bidrar med sin kompetens – vi lär och lär ut. Gemensamt med dig kommer vi fortsätta att hjälpa våra kunder till lyckade projekt, både in-house och ute hos våra kunder. Vi vill också tillsammans med dig fortsätta bygga ett företag som är innovativt och ligger i teknisk framkant. Sedan skall vi självklart ha kul på jobbet! Bra lön och övriga villkor är hygienfaktorer.

Tycker du att det här låter som en spännande möjlighet? Skicka in din ansökan eller kontakta Anna Hammarberg på telefon 070-9343454 för mer information. 

Sökord: DevOps, DevOps Engineer, System engineer, Kubernetes, Systemtekniker, Automatisering, IT-automatisering, Continuous Delivery, CD, CI, cloud, molnet, Amazon, AWS, Azure, Puppet, Ansible, Terraform, Python, Zabbix, Katello, OpenShift, Open Source, Infrastructure as a Code, GitOps, GitLab, Bamboo, Jenkins, Elastic Stack, Linux, Windows, Apache, Nginx, WildFly, Jboss, Tomcat, PostgreSQL MySQL.